Bsrgrss izmirlitazeanne yoksayın görmeyin duymayın.. keşkelerin geri dönüşü yok hamileliğinizin tadını çıkarın🙃
Bsrgrss cnmoglum_22 Çok yaratıcı gerçekten 🤣😃 hımmm bişeyden tiksinmeliyim dur şurda turşu kapağı ve kumanda varmış sizi seçtim der gibi olmuş ahahahahah
cnmoglum_22 Bsrgrss ahaha ahaha😂😂 çok ilginç demi gerçekten hele o kapaktan midemin bulanışı dehşet kötüydü lavaboya zor yetiştim 😅
mercimeginannesiiii Bsrgrss Ben eve giren havadan tiksinmiştim. Dışarı çıkınca aldığım havayla eve giren hava aynı sonuçta ama kapıyı pencereyi açtığımda eve giren hava eşyalarla temas edince öyle midem bulanıyordu ki hatırladıkça hala kötü oluyorum. Resmen bir ay kapı pencere açtırmadım. Ve bunu sadece eşim biliyor en yakınlarıma bile dalga geçerler diye inanmazlar diye söylemedim. Çünkü bana biri söylese gülerdim herhalde 🤣🤣Birde eşimden tiksinmiştim. Hepsi yavaş yavaş geçti çok şükür 🥲
Meleekk Bsrgrss ilk gebeliğim tavuktan tiksindim 😝tavuğun t sini bile duymak istemiyorum anında midem bulanıyor 😫
Dmlbrhn Bsrgrss ben kirmizi etten, turk kahvesinden, banyodaki su kokusundan, caydan, ezine peynirinden, haslanmis yumurtanın kabul kokusundan tiksindim ❤ kizim olacak insallah❤ bence cinsiyetle hicbir alakasi yok
Julide_01 Bsrgrss Denizlena kendimden bir tane daha buldum. 8 haftalık gebeyim sadece serumla yaşıyorum rabbim güç kuvvet sağlık versin