Gizemgect Kızlar merhaba Hurmanın rahimde açılma yaptığını duydum fakat cennet hurması ile ilgili böyle bir bilgi göremedim internette hatta bebek için çok faydalı olduğu yazıyor ama yinede emin olamadım bilgisi olan var mı ?
metehaninannesiii Gizemgect ben cook yediydim bisi olmadi pek severim cıkmış mi ki var mi marketlerde
Baharozdemir Gizemgect daha bugün bunu konuyu konuştuk annemle. Bildiğimiz hurma mi yoksa cennet meyvesi mi doğumu tetikleyen bilemedim. Nette de bişey yok dediğiniz gibi. Bilen cvplarsa öğrenmiş oluruz
sadem1 Gizemgect ayyy ben de dün gördüm markette aldım bence sıkıntı yapan bi meyve değil ama çok şekerli o yüzden fazla da tüketmemek lazım
metehaninannesiii Gizemgect ayy bendr bakayım marketlere hic görmedim yav ye bacim bisi olmaz sifa olsun
Gizemgect Baharozdemir internette cennet hurması için yazan bebeğe çok faydalı olduğu fakat normal hurma için yazdığımda zaten direk 37 haftadan önce önerilmez diye çıkıyor ama yinede insan korkuyor ☺️
begonvilko Ben coook yiyorum canım şükür bir sıkıntı yok. Hamilelikte faydalı bile diyorlar onun icin. Bilimsel bir şey var mi bilmiyorum ama.
Gizemgect begonvilko bende çok seviyorum ama işte insan ister istemez bi tribe giriyor ama sanırım şekerine dikkat etmek lazım ☺️
1oguzannesi Şekerli olduğu için fazla tüketmek iyi değil onun dışında rahime bir etkisi yok bende yiyorum zararını görmedim de duymadım da haftada iki kez yiyorum