Merve5561 EsmanurTrlBykl yok sirtustu yatmak zararliymis galiba hem de sirtustu yatinca nefesim kesiliyor bebekler dogmadan uyuyamiyoruz daha 😊
Pamuk0202 EsmanurTrlBykl onu bende doktoruma sormuştum öyle bişey YÖK dedi Yani sen nasıl rahat hissedeceksen tabi karnımızın üstüne değilde sırt üstü sağ sol istediğin gibi yatabilirsin dedi eğer sen rahatsan bebekte rahat şeklinde bir cevap vermişti
Nesomer EsmanurTrlBykl aramızda 2 hafta varmış maşallah 😍 sağlıkla sihhatle yavrularımızı kucağımıza alalım inş
ErsinazYlmaz Babyravza bende 18+4 olduk canim nezamandir kaç yastikla yatiyorum yine rahat değil bende hamile yastiği aldim Allahim sağlikla kucağima almayi nasip ederse inşallah doğdunda bebeğimi mi de yatiricam ustune hem bana fayda olucak hem oluşuma 🙏🏻👼🏻🦋
ErsinazYlmaz Babyravza çok teşekur ederim Amin inşallah Allahim kimseyi evladiyla ve Ailesiyle sinamasin 🙏🏻💕👼🏻
Dilekerkan0705 EsmanurTrlBykl hep sağa yatıyordum.ben ağrılarım arttı doğru gerçekten sola yattım daha rahat ettim çünkü ama hiç yatmıyorum diye bişey yok bazen sağa da yatıyorum ama dikkat ediyorum sola yatmaya
jrarya EsmanurTrlBykl bizimde bugün 35 bitiyo ve yatmak kalkmak sorun olmaya başladı hamile uyku yastığı aldım onsuz uykuya dahi dalamıyorum. Forumda saten çarşaf ve saten pijama ya da gecelik yin daha kolay dönersiniz diyo oda işe yarıyo deneyin derim 🍀