tgbsn_00 Zmrmrt1315 beklemek mi ? Cataldan yürüyerek indim ben ayaklarımda hiç his kaybı olmadı ve epidural almamış gibi ne kesi ne dikiş hissettim kolaydi
Nihanus Zmrmrt1315 kişiye göre değişir ama 2-4 saat arası genelde bu sezeryan için ama. Normal doğumda 30 dk falan beklersiniz sonra kalkabilirseniz gidersiniz zaten
Zmrmrt1315 Mina69 hım teşekkür ederim bilginize..isteğim bebeğim kucağımda çıkmak öyle ailemi karşılamak sanırım bunu yapabilmem için normal vajinal doğum olmalı nasip olur inşallah
Mina69 Zmrmrt1315 türkiyede nasıl bilmiyorum ama bu 2 saatlik süreçte bebekte yanında kalıyo normal odaya birlikte cıkarıyolar burda eşleride doguma aldıkları için kapıda bekleyenim hiç olmadı o yüzden o duyguyu bilmiyorum malesef ailem türkiyede
tgbsn_00 Zmrmrt1315 ben o kucağımda çıktım canım kesi ve dikişlerim yapılırken bebeğide hazırladılar birlikte çıktık sezeryan da ki gibi vermiyorlar epidurali normal doğumda doktorunla görüş derim
Zmrmrt1315 tgbsn_00 Ay çok teşekkür ederim bilginize..Umarım sizin gibi hayalimi gerçekleştirip kucağımla bebeğimle çıkarım🤲😌