Pelinssoglu Kızlar kendiniz için ne koydunuz çantaya? 33 haftaya girdik kendim için alacaklarımı almaya başladım. Ne koydunuz ve en çok lazım olan şeyler neler?
Yenianneadayii Pelinssoglu 2 pijama takımı 1 uzun gecelik 1 çorap 2 iç çamaşırı Göğüs kremi Göğüs pedi Gümüş kapaklar Terlik Fazlasına gerek yok dedim 🤓
b_e_b_e 2pijama Sabahlık 1yün sırt şalı (lcw den aldım) 3çorap Depend Emzirme südyeni Külot Atlet Terlik Havlu (belki bel altı yıkanırım) Yüz havlusu Bakım-makyaj malzemeleri Gögüs pedi Nevresim (hastane nevresimlerine huyluyum🤢)
Pelinssoglu Fatma1998 benimde hastaneyle aramda çok mesafe yok iyiki. Bende onları koymayı düşünüyordum
Pelinssoglu Gul3346 göğüs ucu kremi yerine gümüş kapak almıştım. Sizce aynı işlevi mi görüyor yoksa göğüs ucu kremi almalı mıyım
Gul3346 Pelinssoglu gümüş kapak alanlar başka bişeye ihtiyaç duymuyor diye biliyorum ama doğuma 1 ay kala doktorlar göğüs ucu kremine başlamayı öneriyor. onun yerine hakiki zeytinyağı ile doğuma kadar yağlayıp güzel bir meme ucu olursa doğumdan sonra sadece gümüş kapak yeterli diye düşünüyorum.
Gul3346 BegumKolac Sezeryan sonrası hızlıca vücuttan anesteziyi atman için. Yoksa mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor.