Evet canlar bende ikinci kez happymomdan ayriilip happy kidse gecmis oluyorm ☺️
İkinci hamilelgim ilki gbi zor gecti kusmalr erken dgum riskk agrilar sancilar ne ararsanız vardi. Ve inanalmaz zorlandim artik kndimi tasiyamiyodum. Neyseki 21.10.2021 38+1den guzeller guzeli kizmi kucagima aldim oncelikle rabbim dileyen isteyen herkese nasip ettin bu dyguyu kimsenin kucagi bos kalmasin.
Sabah 6 da yatisimiz oldu tahliller vs derken saat 8 de aldilar beni 3 yasinda kizimi gorunce arkamda onu oyle bırakıp gitmek okadr zor olduku tutamadim kndimi agladim esim agladi annem agladi. Titreme tuttu bnei heycanmi desem korkunu desm bilemedm. İlkinde hc korkmamstim cnku. Amelyihaneye girdgimde doktrum ekip fakan cok pozitipti bnimke sog et etmeye calstilar sakinlestirdiler girgir samataydi tam🥰
Neyse sedyeye oturdum igne hic ama hic acimi sakin korkmayin.
Uyutum hemn zatn yatrdikar sondayi sinra taktilar sadce his vardi agri sanci yoktu.
Dokunmari hissediyorsunuz ama sifr agri 3 5 dakika snra kızımin cgkik sesi Allahım dedim bu nee optum kokladim ☺️☺️ insan ikki gbi heycanlaniyo ayni duyguları tadiyo annelim herzamn her çocukta ayniymis yani bunu ogrenms oldum🥰
(3.300 ve 50 cm dogdu)
Snra bnm dikisler bi 20 30 dakika surdu yukari alndim 5 6 saat snra uyusukluk gecti karnima bastrdilar saniyelik bsey zaten öyle aman aman bi agri yok zatn yari uyusuksunuz korkmayin ve isin en zor kismi die adlandirlan kisma geldik ayaga ilk kalkis valla kizlar ikkindede bundada hc zorlanmadim direk karsiya baktim (bu arada uyusukluk gecincr ayaklarimi popomu oynatmaya basladim oda biraz etki ediyo tabi) kalktim ve yurudm zor olmadk bnm icin ama snradi agrim oldu nedn anlamdm 2.sezerya. Daha zor diyolardi bnde oyle oldu gercekten ama inanin heosi geciyo kokusu dunyalara bedel
#bol bol yürüyün ağrınız oyle geçecek
#depend depend depend
#yaniniza almaniz gerekn ilk sey kimyon tohumu ve rezene gaz derdiniz olmyacak aninda gaziniz cikiyo
#nescafe bol su komposto bunlar sutunuzu getriyo
#sezeyan snradi syt gelemz dieyenlere asla inanmayin cok sukur aninnda sutum geldi ve kizim emdi
#karniniz sizladgi zam drek hemsireye soylen agri kesici yapsnlar anca etki ediyo
Kim ne derse desin takmayin kafaniza heosine cevabini veri. Lohusa kafasi cok fen bi kafa yok sutun yok sutun gelmiyo doydunj vs laflara kulak asmayin sakin. Biraz karisik oldu kusura bakmayın sonc olarak nekadr aci cekerseniz cekin yaninizda uyuyan melege baknca iyki diyosunux sadce buna odaklanin 🥰
Rabbim yardimciniz olsun canlar oyoe yada boyle bi seklde doguyo 😄