honeysmom Kızlarr, bir kere tuvalete girdiğimde peçeteye pembe renk oldu azcık, bi daha da olmadı? Sizce normal mi? Bugün pazar olduğu için doktoru arayıp soramadım. Böyle birşey yaşayan var mı? Akıntı gibi değil sadece pembe renk oldu.
sedayener- honeysmom dün bende de oldu aynı şekilde agrılarım başladı şimdi takip ediyorum sancılarımı
Tugbaky honeysmom benim ilk hamileliğimde o pembe renk akıntı ile birlikte gelmişti akıntının içinde pembe gibi bişidi böyle çok net de hatırlamıyorum açıkcası ama onun gecesinde doğum yaptım çünkü sabah 7 gibi gelmişti ve akşama kadar aralıklarla gelmeye devam etmişti en son ailenin zoruyla hastaneye gitmiştim hemen doğuma almışlardı. Belimde çok hafif bi ağrı vardı o zaman.
sumlifee honeysmom canım bende de oldu aynısı 36+4 de ebeye sordum ama bişey demedi yani sümüksü kan veya kahverengi yoğun olursa gel dedi
honeysmom nur_T Nişan bildiğim kadarı ile sümüksü bir akıntıyla gelmiyor mu? Benimki sadece leke şeklindeydi.
honeysmom sedayener- kaç haftalıksınız, benimde hafif ağrılarım var ama 1 haftadır vardı yalancı sancılar benimki. İlk defa leke görüncede korktum.
sedayener- honeysmom 35 haftam bitiyor . Böyle çok açık pembe peçete silince geldi benim de . Agrın nerde şuan
sedayener- honeysmom benim kasıkta oluyor agrım bebek hareketleri de kasıklarda lavanta gittim şimdi şeffaf renk akıntım gelmiş
honeysmom Tugbaky Benim akıntıyla gelmedi, bir kez geldi bir daha da gelmedi ama takip ediyorum yine de ayy yarın 36 yım gelmesin birde 😅🙈
honeysmom sedayener- benimde beyaz akıntım oluyor ama o sürekli var. Belimdede hafif ağrı var. ama yorgunluktan mi bilmiyorum. Takip edelim bakalim 🙈
sumlifee honeysmom 36+4 demişim 37+4 te geldi benim ama 2 kez acikligima filan bakıldı doğal olarak birşeyler gelebiliyor ☺️ siz doktorunuza soyleyin belki erken doğum olursa geciktirirler
sedayener- honeysmom I beyaz bendede sürekli vardı bu şeffaf bir akıntı bakalım takipteyim. Olmazsa gidicem bir hastaneye