ZGamze Aryapoyraz 30 haftalık olduk valla bende çok dikkat ediyorum doktorun sağolsun çok katı beslenme konusunda şeker testim temiz çıkmasına rağmen tatlıdan uzak dur diyor 😟
dakpinar- Aryapoyraz hamur işinden abur cuburdan , tatlıdan malesef uzak durarak besleniyorum 🤣🥲 31 haftalığım arada kaçamak olmuyor degıl ama yalan yok ❤️
Gulsah1616 Aryapoyraz hiç yemek ayırt etmiyorum canım ne istese onu yiyorum. Kahvaltıda kızartmalar yumurtlar. Öğlen ekmekle illa ki birşey yiyorum iki meyve yiyorum kuruyemişler yiyorum. Süt içiyorum. Ama hergün mutlaka yediğim tuzlu domatesim var 😁 yani kalıma ne gelse yiyorum açıkçası. 35. Haftam ve sadece üç kilo aldım. O da bebeğin kilosu zaten 😁 bünye meselesi bence
Aryapoyraz Yagmur00 valla mı kac kilo aldınız peki🙈 ben ne bulursam yemek dısında sağlıklı besleniyim diye bakıyorum ya ağır veya azıcık kacırsam cok rahatsız oluyorum sanki catlayacak gibi karnımda yer yook gibi hissediyorum 😩
Yagmur00 Aryapoyraz inanı hafta 2 3 kere kahwaltı da kızarma yaparım plav vb seyler yerim ınan 5 kılo aldım canim 🙈🙈🙈
Aryapoyraz ZGamze sabah kalvaltısı öğlenleri meyve kuruyemiş kuru meyve ya da yoğurdunn icine muz ezip yiyorum akşamda eşim 9da geliyor o saatte akşam yemeği yiyoruz acaba az mı diye şüphe etmiyor değilim 🙄🤔
Aryapoyraz Yagmur00 bende 31 haftadayım 7 kilo aldım masallah sizede metabolizmadan kaynaklı herhalde 🙈 ben ne bulursam yesem kendimi düşünemiyorum 😂
Aryapoyraz Yagmur00 bende 31 haftadayım 7 kilo aldım masallah sizede metabolizmadan kaynaklı herhalde 🙈 ben ne bulursam yesem kendimi düşünemiyorum 😂
Aryapoyraz dakpinar- bende bilerek hamurişi yapmıyorum amacım sağlıklı yiyecekleri yemek genel olarak gecenlerde kısır pogaca yapmıştım nasıl özlemişim yerken kendimi kaybettim 😂
Aryapoyraz Ptttssse o zaman dans 💃💃 tebrik ederim 😂 20 kilo felan alan arkadaslarım varda cok korkuyorum 🙈
Ptttssse Aryapoyraz bende kendimi 90 olur saniyodum ama olmadım vala az kaldı bide bende ödem de olmadı o da kilo yapıyor 😂
bastille abartmadan canım ne isterse yiyorum valla, tabi gidip kokoreç, sucuk salam cips vs değil ama onun dışında her gün brokoli lahana yemeliyim diye kendimi kısıtlamııyorum