Minik_susam Busranur1108- sürekli bir şeyler yiyorum tat koku yok ama direncimi yükseltmeye çalışıyorum bol su içiyorum. Sarımsaklı yoğurt ilik suyu tavuk suyuna çorba.. pekmez, ballı limonlu su. Ihlamur çayı.. hep bu şekilde. Tat koku gitmesiyle test yaptırdığım gün aynı gündü 3. Günüm. Ağrım sızım yok halsizlik ve ara ara nefes darlığı burnum Tıkalı arada balgamlı öksürük.. ama kaçıncı günümde olduğumu net bilmiyorum eşimin 8. Gününde tat koku gitti bende. Sizinki nasıl geçiyor? Çok geçmiş olsun
Birsen2906 Busranur1108- benim hastalığımın 5 günü ama pozitifligimin 2. Günü tat koku haricinde Rabbıme şükür ara ara öksürük oluyo aşimda yok ekstra bisey yapmıyorum şu c vitami yemekleri i yiyorum tatsız tuzsuz olarak öle yani..
MelisAlperen Bugün 10.gunum cok şükür ilk gune göre cok iyiyim karantinam verilimi geçiyor kızlar bebeğimin kiyafetini yikadim 35 haftadayim ve ara ara karın ağrılarım oluyor sanırım çok öksurmekten o yüzden daha fazla erteleyemedim hazırladım 🌸 https://resminiz.com/r/rk5tx
caganin_annesi Tek doz biontech aşım var, burnum tıkalı hiç uyuyamıyorum nerdeyse. Kemiklerim agriyor, öksürük var hapşırık var .. evde telefonla bir happy mom bir Instagram’da gezerken vakit öldürmeye çalışıyorum.