Seymaben Kızlar gebelikde parol kullanmak çokmu zararlı migren hastasıyım baş ağrılarım dayanılmaz oluyo normalde kullandığım ağrı kesicimi kullanamıyorum gebelik yüzünden minoset yazmıştı doktorum ama işe yaramıyor parol kullanabilirmiyim bilgisi olan varmı
Loveis16 Seymaben Canım haftanı bilmiyorum ama 15 haftalığım koronayım doktorum günde 3 tane parola izin veriyor. Burda ki çoğu kişide de okudum parol kullanan çok fazla
Ahuaysgl Seymaben Merhaba. Geçmiş olsun. Benimde geçen migren atagimda kendi doktorum 2 tane parol ve magnezyum ilacı iç demişti. Ben bir tane içtim ve kendime geldim en azından uyuyabildim.
Seymaben Loveis16 15 haftalığım bende haftada en az 3 kez yaşıyorum bu durumu doktorum minoset diyo başka birşey demiyo 🤦🏻♀️Parol kullanıcam valla teşekkür ederim🥰
Seymaben Ahuaysgl of çok zor oluyor ya 🥺kafamı duvarlara vurasım gelşyor ağrıdan kullanıcam valla parolu doktorum minoset verip duruyor🤦🏻♀️
Seymaben Merve-2323 biliyorum ama parol minosete göre biraz daha düzgün bi ağrı kesici 🥲inatla minoset yazan bi doktorum varda sorayım dedim çok teşekkür ederim🥰
Minikjaponunannesi Seymaben bana da minoset ve buscopan verdi ama nette de önerilmez yazıyor doktorum da çok iyi ve deneyimli anlamadım 🙁
Kbraackz Seymaben aslında genelde kullanımına izin verilen ve kullanımı en yaygın olan ağrı kesici kendisi, geçmiş olsun umarım hiç sorun yaşamazsınız🌸
Seymaben Kbraackz çok teşekkür ederim hiç bi hamilenin bi yeri acımasın ağrımasın valla çok zor oluyor🥺🥰
Seymaben Minikjaponunannesi benimkide tavsiye üzerine gittim oturduğum semtteki herkes öneriyordu gerçekten aşırı iyi bi doktor memnunum ama ilaç yazmıyor kadın yeminli yazmamaya🤦🏻♀️
Ahuaysgl Seymaben Parol saf parasetamol olduğu için güvenli. Seni çok iyi anlıyorum. Ekrana da biraz ara ver bu ekran mavi ışıkları çok tetikliyor atakları. Karnını doyur ilacını iç sessiz sakin yatağına uzan. Malesef uyusanda uyumasanda kapa gözlerini 😥😥
Tgbsklli Seymaben 2 gün önce ben de migren atağı geçirdim hastaneye gittik mecbur doktor parol içebilirsiniz dedi hastanede de parolu damar yoluyla verdiler. Zaten hamilelik boyunca içilebilen sadece 2 ilaç varmış biri parol biri minoset
gozdekrks Seymaben valla bazen haftada 4 5 gün içtiğim bile oldu zorda kalınca 😔😑 doktor da icebilirsin ama sürekli olmasın dedi
Seymaben gozdekrks ay ben yarım içmeye bile razıyım hafifletsin ağrıyı yeter🥺çok kötü oluyor çünkü allahım bütün hamileleri korusun ağrıdan falan 🥰