Diaayse Doktor hastane araştırıyorum Ankara’da yaşayan gebeler hangi doktor ve doğumda dahil ne kadar ücret veriyorsunuz
FusunF Diaayse özgül kafadar memnunum kendisinden ilgili bir doktor muayene ücretini hatırlamıyorum ama sanırım çoğu özel hastane fıyatları bu şekilde
Fabulousmom SncrMerve ben de Günel hanıma gidiyorum. 21 haftalığım. Çok şükür memnunum. 6900 e paket aldık biz de
Aag06 Doktorum banu akcal di disardan Dogumu memorialde yaptik doktorun ucreti +hastane dogum 14bin verdik
Yazderyasi Aag06 merhaba, memorialdan memnun kaldınız mı? Ziyaretçi kabul ettiler mi? ,bide covit testi istiyormuş bunu devlette yaptırmak olur mu, bilginiz var mi acaba.
Elifggnc Diaayse etlik lokman hekim 7500, memnun değilim asla verilen paraları haketmeyen bir hastane🤨
ElfYrgn Diaayse Eğer gebe değilseniz fiyat olarak Doğum sigortası yaptırmanızı öneririm. Çok çok uyguna geliyor. Ama Ankara da ki en iyi doktorlardan biri olan Zahide Küçük hocamızın Doğum paketi de 10.000 tl. Başka doktor olarak da Koru hastanesinde ki duygu hocayı ve Elif hocayı önerebilirim
Sude-96 Diaayse liv hospital 10 bindi nisan ayında çoşkun şimşir hastaneden de çok memnunun doktordan da
SncrMerve Burcu-112 sadece doğum nerdeyse paket fiyatına oluyor zaten insanı doğum paketi almaya mecbur bırakıyorlar
Havva-celik Burcu-112 Çankaya koru hastanesi Özlem Bayramoğlu doktoru tavsiye ediyorum ben paket almadım sezeryan olucam çünkü 2.500 milyar dedi
Fyzzz Burcu-112 medical park kecioren bulent yirci hocam. Paket olarak 8.500 sadece dogum 5.500 paketsiz her muayene usretide 215di ama en son muayene ucretlerine zam gelmisti 235 oldu belki bu fiyatlarda degismis olabilir
Burcu-112 SncrMerve benim 35. Hafta paket almadım çünkü sonradan başladım çoğu tetkikim başka ilde yapılmıştı tayin oldum 24. Haftada başladım doktora bakalım ne kadar çıkaracaklar fiyat