Ela532 Kızlar selamm ❤ bende yeni duydum bu pat pat sitesini bi tane tulum begendim ama güvenemedim siparis verenler varsa bana da bilgi verebilir mi ☺
ebrar6036 Ela532 ben kardeşim için sipariş vermiştim 2 haftaya geldi aynı resimdeki gibiydi paketleme çok güzeldi şimdi bebeğim için sipariş vericem
Emleyla Ela532 Kizlar bı site var kardeşim söyledi çok ucuz '‘enn ucuz bebek market’: olay stor indirin kardeşim bı arkadisna 180 TL kav parça kiyaft almış corabindan montuna çitcitli sonra tulum takım herşey aynı zamanda kendi oglunada
EbrarLinaBebek Ela532 ben sipariş verdim 27 TL tuttu alışverişi tulum aldım normalde teslimat tarihi 10.28 11.15 arası görünüyordu ama 2 gün önce elime ulaştı çok kaliteli türkiyede o fiyata o tulumu ağlamazdım şahsen ama ilk üyelere özel indirimdi kardeşimde 2 çocuğuna aldı oda kalitesini çok beğendi
Ela532 Meryu aynen canım yurt dışından geliyor ilk siparişe kargo ücretsizmiş bide bir kere kullanımlık %80 indirimi var
elaweannesi ebrar6036 peki kapıda gümrük wergi yansımaekstra ücret diyorlar öyle bişey war mı acaba bende sipariş werdim de
Berlaysgl Ela532 yaa baktım da şimdi instagramdan mavi tik olan sayfa mı? acaba bide link atabilir misiniz? rica etsem siparişi nasıl veriyoruz ki? Ayrıca fiyatlarda yazmıyor 🙄
elaweannesi ebrar6036 @esra572 canım sen daha önce ürün almadın mı pat pattan herhangi eksik oldu mu ya da güven problemi
Ela532 Berlaysgl canım playstore den indir uygulamayı link atmayı beceremiyorum şuan 🙈 bende siparişi daha giremedim karar vermeye çalışıyorum iki tulum arasında ☺
elaweannesi ebrar6036 neler war bide sadece giyim mi kaliteli güwenli we güzelse bende almak isterim kalan eksiklerimi
Amineninannesiii Ben sipariş verdim indirimli ürünlerden 4 adet ürüne 68₺ ödedim o kadar güzeller ki şu an yolda gelince atarım resim nasıl paylaşılıyor aldığım ürünleri sizinle paylaşabilirim kimisi tek ürün alabildiğini yazmış ama ben istediğin kadar alabiliyordum
elaweannesi Amineninannesiii nasıl tlfna mı indiriyoruz e bebek gibi uygulamamı canım güwenli mi birde
Esmabbrhan Amineninannesiii ekstra para çekiyor sanırım bende 65 tuttu aldklarm karttan çekilen tutara bakın altında artı eklenmiş para var mı
elaweannesi Amineninannesiii Bu mu indirecek de şimdi doğru mu acaba tlfna https://apps.apple.com/tr/app/patpat-kids-baby-clothing/id966740633?l=tr
Amineninannesiii elaweannesi evet canım uygulama play storeden indiriyorsun alışveriş yapıp kart bilgilerini sildim🥰