Bebek9 Ilk gebeliğim . Hareketlerini karnıma bakınca hissedemiyorum çünkü erken olduğunu düşünüyorum. Birşeyler yiyince sırt üstü yatıyorum elimi karnıma koyuyorum salavat çekiyorum yada ayetel kürsü okuyorum elimin altından balık gibi kayıyo. Dogum konusuna gelince hic korku yok. Beni korkutan 9 ay süreç 21 haftalık olduk 4 ay hayırlısıyla bitse yavruma kavuşsam istiyorum
Nu4642 Bebek9 merhaba biz de 18 haftalik olduk ben hissedemiyorum hareketlerini henuz siz ne zaman hissettiniz acaba ?
Yelizzzz34_ Benimde güzel gidiyor 😇 lakin bir baş ağrısı var anlatamam ya allah kimseye vermesin 🥺 birde çok ayakta durunca, yorulunca tansiyonum oynuyormuş gibi hissediyorum böyle midem bulanıyo, elim ayağım boşalıyo gibi sizdede oluyormu?
mor_menekse1 nurkse MaşAllah bnimde ikizler serklaj flan oldunuz mu kendiliğinden mi bukdr oldular sağlıkla zamanında doğsunlar inşAllah bizde heycanla bekliyoruz 😍
nurkse mor_menekse1 hayır serklaj olmadım ilk haftalarda çok kanamam vardı düşük riskim vardı ama hiç gerek duymadı doktorum. Şimdi 32+1 olduk bu kez de benim minikler çok aceleci 😁 birisi doğum kanalında ve baskı yapıyor. Ciğer geliştirici 4 doz vuruldum. Hedefimiz ilk önce 34 hafta 36 da doğum yapıcam böyle aceleci olurlarsa 34 de alıcak 😊. Sizinkiler kaç haftalık serklaj oldunuz mu siz😊
Gulfem48 duygulu62 37+4 haftalıgım kramplar maffettı oglum olcak doğumdan korkmuyorum bazen aglamaklı oluyorum hıc bıtmıcek gıbı geloyo agırlastım cunku Allah yardımcımız olsun.
Sevdaerdgn34 duygulu62 b duygulu62 ilk aylar biraz kötü geçti mide bulantısından kusmaktan ama şimdi 22 haftalık oldum cok şükür 1 aydır iyiyim
Busra2013 duygulu62 17 hafta daha cnm 19.20 de hıssedersın ınsallah ben 19+3 den berı hıssedıom ama gunde 2.3 defa ods cok hafıf vuruslar😂suan 20+5 sızde aynı hıssedersınız ınsallah ❤️
Muazom duygulu62 ilk gebeliğim korkuyorum ama kucağımda olacağını düşününce gelsin de diyorum sağlıkla öyle ya da böyle bitecek bu süreç 16 haftalığım daha öğrenmedim bakalım gideceğim haftaya inşAllah :)
gbyalcin duygulu62 26+2 yiz. Hamilelik biraz zor geçiyo hala bulantılar geçmedi çünkü 😂 cinsiyeti 12. haftada büyük ihtimalle, 16. haftada kesin olarak kız olarak öğrendik ❤️ doğumdan aklım çıkıyo çok korkuyorum
Muazom Leylakkk Bn de nedense dikişten korkuyorum o yüzden normal istiyorum sizin de benim gibi ameliyat geçmişiniz var mı ben karnından fıtık ameliyatı olmuştum bu yüzden korkuyorum tekrar dikilmeye ama alttan da dikiliyor çoğu zaman off :))
Leylakkk Muazom ameliyat gecmisim yok ama bende belden yapilan o igneden cok korkuyorum o yuzden sezeryan istemiyorum
Nilerkanc Muazom OHoooo o ne ki ben 3 kere bagirsak ameliyati oldum karnimda koca bir dikis var biydan boya umarim haftasini tamamlayabolir diyeumit ediyoruz bizde 😊
gbyalcin Muazom okuyayım, teşekkür ederim 😊 başlarda hiç yoktu ama yaklaştıkça korku başladı. Bi de rahim ağzı uzunluğu sınırda erken doğum olabilir falan dediler o yüzden korkuyorum
Sametnida duygulu62 28+3 haftalığız insallah bi kizim olcak ☺🤲 Dogum konusunada gelince bazen tedirgin oluyorum ama sonrası yüzümü gülümsetiyor Allah hepimizin yardimcisi olsun o an
_Hayalim- duygulu62 doğumdan çok korkuyorum cinsiyetimiz kesin değil 17+4 bugün miniğimi ilk defa hissettim🥰🐣❤❤
Sema_hysz duygulu62 ilk gebeliğim benimde nazlı kızımla 37 haftalık oldum ben doğurucam neredeyse sizler daha çok başındasınız🥰 kıymetini bilin son zamanlar biraz zorlu
Muazom Meleqim06 Korkunuz için El-Mubdi esmasını okuyun günde en az 100 defa maşAllah bana iyi geliyor cesaretleniyorum.