Minik1Civciv Beta HCG değerim 358 çıktı kaç haftalık gebeyim bilen var mı söylemdiler bana kadın doğuma git dediler bende merak ediyorum netten baktım anlayamadım
star-izmir35 Sabi_akh 19 haftalıkken detaylı ultrasonda öğrendim öncesinde yanılma payı olabiliyo ile dr net bişey söylemiyo zaten
Bademd Loveis16 evet pihti atti mutlaka kan sulandirici alin oksapar igbe doktor yazmasada kullanin bana yazmadilar pıhtı oluştu
Nihaliko ZZeynepP1903 18 haftalık ken serkulaj oldum çünkü huni görünümü olmuştu ertesi gün operasyon oldum. Ertesi gün eve geldim ve 3 hafta sonra detaylı ultrason da rahmin açıldığını ve sadece atılan 2 dikisin tuttuğunu öğrendik. Kendi doktorumuza geldik sonuçlarla oda kontrol sonrası hastaneye yatırdı zorunlu çünkü baya açılma var kafa direk dikişlerde öyle söyliyeyim 23 gündür hastanede yatıyorum işte bakalım ne olucak. Dilerim inşallah 28 haftayı geçmek nasip olur 🥺🤲🏻
ZZeynepP1903 Nihaliko rabbim yardımcın olsun canım benim inan üzüldüm. Allaha sıgın dua et insallah bıse olmaz bizim bebekler dunyaya gelmeye can atıyo 🤦🏻♀️
Papatyaa38 Elbruzebru walla benimki daha dönmemis doktorum bisey demedi bakalm 35 haftalıkken gidicem belki döner ozamana😊
Sevdaerdgn34 Buse27 evet canım bel ağrısı bende de var hala devam ediyor ilk aylarda ki gibi cok sık olmasa da. Yine de cok sık ağrın varsa bi görün doktora istersen
Yesimisss Buse27 o ağrı katlanarak devam edicek maalesef, ya da en azından bende öule oldu 😁 sürekli aynı pozisyonda oturmamaya çalış, bol yastıkla yaslanarak otur
Berfin_35 Benim 25 günlük çok heyecanlıyım doğumdan hiç korkmuyorum ama dün gece karın ağrısından hiç uyumadım normal midir sizce bulantıyı dindirmek için ne yemem gerekir acaba
Yesimisss Gzd-123 inşallah hamileliğin erk Berfin_35 ben bulantıyı leblebi ile yendim ilk dört ayım felaketti , bir de zencefilli sıcak su rahatlattı midemi ,tabi hepsini dr a danışarak tükettim ilaç kullanmadan atlattım çok şükür
GamzeGuzeller Gzd-123 bende de durum aynıı değeriniz kaç acaba doktorunuz ne zamn gelin demişti size kese için
Rojbin27 duygulu62 biraz bel ağrılarım oluyor karnım büyüdü fazla hareket edemiyorum nefes darlığı var 35+1 haftalık olduk cinsiyet de erkek 💙🥰
ozlem6610 Kizlar 34+6 dayim suan dun cok az bisey kan gelmis bu haftalarda olanlar sizdede oldumu acaba. Neyden kaynaklidir sizce.????
pelinvebebisi duygulu62 ilk sgebelihim 8. Haftadayım dibine kadar hissediyorum 🙄bulantı kasık ağrısı 😐
Samsai duygulu62 ilk gebeliğim. 14. Haftamda kız denilen bebeğime bugün 19. Haftada bir başka doktor büyük ihtümalle erkek dedi. Hangisine inanacağımı şaşırdım 🙄