Kcitop Papatyaa38 aynen bende de kasık ağrısı var. Demekki normal 😊😊 ama mide bulantım tekrar başladı sanki
Papatyaa38 Kcitop ay bendede oyle bulantı gun icerisinde yok ama eskisi gibi yiemiyorum biraz yedikden snra midem cok bulanio zorla yiorum ya
Cakmak12 duygulu62 12. Haftadayız ikizlerim olucak erken doğum olmasından korkuyorum birde tabi acaba yetebilirmiyim derdi var yardım eden olur mu gibi kafamda deli sorular
yagmurdzgn54 duygulu62 sonlara yaklastikca biraz korku artiyor cinsiyetimize 28 haftaliga kadar erkek denildi ve sonrasinda kiz denildi suan tereddutteyiz alisverisi az yaptik artik geri kalanlari dogduktan sonra alicaz 😂
Papatyaa38 Eymeninannesi5942 tabiki orasıni Allah bilir ozaman nolur bilemeyiz ama olursa tabikide tercihim normal 😊
ummuhancelik 37+3 teyiz bizde ilk gebeliğim ve kızım olacak inşallah 🥰 ama ne zaman gelir çok merak ediyorum 💁🏻♀️ Sancı nasıl bişey nerden vuruyor nişan nasıl geliyor derken kafamda deli sorular 🥳 yarın kontrolümüz var hadi hayırlısı 🙋🏻♀️
Aaysegul_ Bende 14 haftadayim bendede çok şükür ne bulantı ne ağrı bişey oldu hamile değil gibiyim 11+5de doktor kız dedi 13+4de erkek olabilir sanki dedi bekliyrum gerçek ne duygularımla oynuyor doktor 😂😂😂
Gulnihal012 Ve bizde 8 haftaya doğru gidiyoruz kızlaaarrr 😍 aşırı mide bulantılarım halsizligim başladı 😍 cinsiyeti de sabırsızlıkla bekliyoruz 10 Kasım’da doktor randevumuz var bakalım bakim 💃🌸
Sirinn_ Selam 7 haftalik hamileyim ilk gebeligim simdilik iyi gidiyo sukur inshAllah iyi devam eder peki ya Siz?🥰
gzdcnalgz Loveis16 36+6 yım bende ilk zamanlar korkmuyordum doğumdan ama yaklaştıkça insanı Bi korku salmıyor değil😂 sağlıcakla gelsin minikler 😊
Sirinn_ kuzeyinannesiiiii iki gundur hiÇ birsey yiyemiyorum surekli kusma istegi var gece kusuyorum normal mi dir 😕
hlalclk- Nrglkca doğum pozisyonu benimki 30. Haftada aldı aşağı indi biraz erken indi benim ki ama normalde 32 33. Hafta diye biliyorum 🤦
HilalKurt81 duygulu62 İlk hamileliğim daha bugün kesinleşti çok yeniyim 🥰 5. Haftadayız rahme yerleşirken çok hissettirdi kramplar oldu ama şuan iyiyiz pek belirtim yok hamile olduğumu bazen unutuyorum 🙂
Denizlena ezgibartu canım biraz sabır et bende çok kötüyüm 10+3 hala devam ediyor serumla besleniyorum 12 haftadan sonra azalacak ve 16 ıncı haftada inşallah bitecek sadece bol sabır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tugbacarerdem Haftamdayım prens bekliyorum normal dogum istiyorum ama korkuyorumda ilk bebeğim bilmediğimden yaklastıkca korkuyorum bugünde kOntrolde karın cevresi 3 hafta geri dedi canım sıkıldı kovit gecirdim 4 gün öncr bitti karantinam ondan olabilir dedi ama nette araştırdıkça da korkuyorum kilo yönünden kücük bebek olacK dedi baska bitseu acıklamadı bu durumu yaşayan oldumu sonuc ne oldu