Seval-47 Benimde ilk gebeliğim ama bebeğimin hareketlerini hissedemedim daha tedirgin oldum normal mi acaba 18+3 olduk
Sevda-06Macit Seval-47 Kuzum olma ilk gebelikte 20 hafta da hisseden de var ben 21. Haftada hissettim. Kontrollerde sorun yok herşey yolunda ise korkma
MineG Bizde 33 haftalığız ogluşumla. Şimdilik herşey yolunda normal doğum düşünüyorum inşallah bi sorun çıkmazsa.
Sevda-06Macit duygulu62 Ben normal doğum istiyorum. Doğumla ilgili tek korkum sezeryan olması. Ilk bebeğim Allahın izni ile 33 haftalık olduk ve bir oğlusumuz olacak 😍😍
Irmak23 Zeysezer bende aynı haftadayım bendede var o ağrı normal mi acaba diye sürekli sorguluyorum kendimi
Zeysezer Irmak23 canım valla ben gittim acile enfeksiyon dedi ilaç verdi ama enfeksiyondan olduğunu sanmıyorum haftaya kendi doktoruma gidicem bakalım ama çok kişide var sanırım
Zeyzeyu19 Doğumdan korkmuyorum bir şekilde cıkıcak yanı bebişim bir yerden ya karnım ya aşağıdan 😂 ama benı korkutan bende veya bebekte bir sıkıntı cıkması özellikle ölümcül gibi 🥺 bundan korkuyorum 31+2 olduk sona yaklaşıyoruz 🥲
Maviiiiiiiiiii duygulu62 dogumdan da bebeğe bakma konusundada hiç bişeyden çekinmiyorum kendime ve daha önemlisi rabbime güvenim sonsuz 😊
Gizemgksnmz Defnearim bende bugün 5+0 kahverengi akıntı geliyor şu an korkuyorum bebeğime birşey oldu diye
Alya2733 duygulu62 11 Kasım doğum allahın izniyle ewet korkuyorum sezeryan bide bebek ters o yüzden normal den daha çok korkuyorum bakalım nasıl olacak
Duygudenenkisi duygulu62 Oglusumla 32.haftadayiz çok şükür buraya kadar bile gelmemiz büyük bir mucize bizi çok korkuttu erken doğum riskiniz vardı ama suanda normal seyrediyor hersey. Doğumdan evet çok korkuyorum allahim hepimizin bebeklerini sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Karasalailesi Busra2013 bende 20+4 üm ve durmuyor oğlum olucak içeride cok yaramaz cikinca hapı yuttum heralde ben
Serayyurtsever Karasalailesi anne karnında gündüz hareketli olan bebek anneyi gece hareketli olan benek babayı sevmezmiş öyle derlerdi 😂😂😂
Busra2013 Karasalailesi yok benımkı o kdr hareketlı degıl suan😂dun aksam ılk drfs cok cok harekrt ettı cok korktum bısımı oluo dıe😂
Serayyurtsever omerim32 omerim32 şu an 25+3 ama ben 20den sonra dışından gördüm hareketini içerden sanki anlık dokunuyor gibi oluyordu ilk zamanlar şimdi de tam belli oluyor
omerim32 Serayyurtsever bana doktorum ıkk haftalarda altta olur demıstı bende karnım buyudugu ıcın asagıyı goremıyorum halıyle sert vuruyor beyfendı ama egılemıyorum😅 dısardan gostermesınden kastım gobek delıgının hızasına geldıgınde anne bakınca gorebılecek mı anlamında
Ece003 Serayyurtsever benimki baba düşmanı olucak o zaman 🤣gece yaramadan aşırı hareket ediyor zaten erkekler anneye daha düşkün olur.
kineem duygulu62 hamilelik güzel herşey yolunda 😊 26+5 olduk prensesimle bir an önce kucağıma almak istiyorum ❤️ doğum korkusu da yoktu taki önüme çıkan birkaç video dışında 😊
Ece003 duygulu62 normal doğum istiyorum normalden değil ama sezeryandan korkuyorum 20+5 erkek bebek 👶🏻 Çok hareketli maşallahı var deli gibi tepiyor beni 😄