NuovaLuna Ne kadar güzel bişey hiç bulantı olmadan ben 20. Haftaya girdim ara ara bulantılarım oluyo ama ilk 16 hafta full bulantıyla geçti daha hareket hissi yok ve benim minik hala cinsiyetini göstermemekte ısrarcı 😁
PoyrazzBey Ece0907 bende 31+2 yim ve ilk gebeliğim oğlum olacak ins. Ama bende bebek aşırı baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor, kaburga kemiklerime vuruyor sizde de var mı bu tür problemler 😔
Ece0907 PoyrazzBey benimde. Çok hareketli gece gündüz iş yaparken bile o yüzden bazen uyuyamıyorum bile aniden vurmaları oluyo kendimi son günlerde gibi hissediyorum daha 8 haftamız var nasıl geçecek günler
Seydasya duygulu62 ben artık sonundayim 38 haftalık oldum hem korkuyorum hem merak ediyorum değişik duygular🙂
hlalclk- duygulu62 32 haftalık olduk kızımla 😂 doğumdan da korkmuyoruz 😂😂 ama her an korkabilirim şimdilik o düşünceye girmiyorum aslında yoksa 3 buçuk 😂😂😂
Eminearkin Papatyaa38 bende 33+2 nasil gidiyo suan ben cok rahat bi hamilelik gecirdim ama bu hafta artik geceleri sagima soluma donemiyorum sen nasilsin
Papatyaa38 Eminearkin ben de ayni sekilde saga sola donerken can cekisiyorum bildigin artik zorlanmaya basladım gece lavobaya kalkarken falan cok zor oluyor kasıklarım agrıyor
Twinsss duygulu62 benimde ilk gebeliğim ve ikiz😇 23+6 olduk bile. Tek korkum erken doğmaları Allah sağlık versin gerisi gelir inşallah 🙏
Melteminkuzusu Burciko bizde prilam olmayınca yapamayanlardaniz 23haftalik olduk yutmasam direk acillik oluyoruz hafifletiyo sanki yanma ekşime devam ediyo
Svlerdgn Loveis16 çok gecmis olsun aşınız var mi hersey yolundadir insaalah. benim aşım yok ister istemez tedirgin oluyorum :(
Gmz35y Leylakkk aynıyız maşallah 30+6 haftadayım bende ama çok belim ağırıyor.. tuvalette uyumama az kaldı ☺️Sürekli bi idrar yapma isteği beni delirtiyor.. belimdeki ağrı ayaklarıma vuruyor Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏Tüm hamile anneler için 🌸
Leylakkk Gmz35y suanlik bel agrim falan cok yok canim sadece cok uzun sure yatinca kalktiktan sonra oluyor, tuvalet sorunu bemde de var gece 3 4 kez kalkıyorum ve gece uyuyamaz oldum artik birde çalışıyorum uykusuzluk zorluyor beni
Seda9507 duygulu62 27+1 iz bebeğim erkek 🤗 korkup korkmadığımı bilmiyorum 🤭 hamilelik güzel gidiyor ama başta olmayan bulantılar şuan var heralde mideye baskı olduğu için😁
Bsr_dalli Busra2013 bende öyleydim canım 25 haftaligiz nde az hissettim şuan 34 maşallah hiç durmuyor gece gündüz içimde tepiniyor uyutmuyor beni😍
SerraveAnnesii Benimde ilk gebeliğim 19+4 olduk 🥰 cinsiyetimiz de kız 🌸 17. Haftada öğrendik şu zamana kadar çok güzel gidiyordu bu aralar mide yanmalarım başladı ve ara ara kabız oluyorum onun dışında sorun yok şükür 🙏🏻