NazliA1 mehmel54 ben 37 haftalık hamileyim. Doğumdan değil bundan sonra nasıl olacak diye geriliyorum. Özgürlüğe alıştık şimdi bu büyük sorumluluk nasıl olacak, neler olacak merak ediyorum. 😊
mehmel54 NazliA1 evet ya doğum bir anlık ama sonrası ömürlük ben zaten falza gezmeyi seven biri de değilim ama kızıma yetebilecek miyim korkusu var tabi 😶
aysenur_al duygulu62 27 haftaligiz artik net sekilde tekmelerini hissedip disardan gorebiliyoruz ocakta geliyor inşallah kızım biraz heyecan biraz korku oyle gidiyor işte 💕
Busra2013 Ftmbtl1 nasıl ne ıste 21 hafta 5 gun yanı ne blm tam net hafta ay verıozku ona gore yorum yapılsın mesela bu gece. 20+6 ollck yanı 21 sayılıyorum artık belkıde 21 de cok hareket hıssetmen lazım dıckler ama ben daha 20+5 ım fln yanı bu nasıl bı acıklama oldu anlamıs degılım ama soru sacmaydı😂😂
ebrucbsmz Öncelikle Allah hepimize evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin güzel anneler 😊🤲🏻 Benim de ilk hamileliğim , 8 haftamız bitti , ama bulantim falan hiç olmadı henüz , sizce olur mu ilerleyen süreçte?
Busra2013 mrvsn06 yok hıc kusma bulantı olmadı allaha sukur onun ıcın erkek erkek dıoduk😂ama kız oldu ❤️
Ccigdemmm-8 ozgemamy bnmle aynisin ozge hanim:) hiç korkamanıza gerek yok lekelenmeler olabilir korkma demisti benim doktorum ama icin rahat etmezse doktoruna soylemeyi ihmal etme tabi
Melek3 MuhendisHanim valla aksine bizimkide öyle gece alabildiğine hareketli birde inat 😅elimi üzerine koysam bana dokunmaz bile ama tabak olsn telefon bişi bırakım yitip duruyor ne zmn sabah uyanma saatim geliyor utanmadan o uyuyor 😂😁bende o uyumasn diye onu durturyorm ama gamsız umursamıyor bile beni benimde özel bölgem yanıyor gibi bir acımsı sızlama var ama sancım falan yok
Kubra_3451 duygulu62 Bende 7 haftalığım ilk hamilelik istanbul Nisa hastanesinde yada medipolde önereceğiniz doktor varmı hala bir doktorumuz yok
Gaye001 duygulu62 evet kulanıyorum ama hiç işe yaramadı bende bulantılarım devam ediyor 9 haftalık hamileyim
Ahlahanim duygulu62 24 haftalık olduk neredeyse. Biraz zorladı bu zamana kadar küçük bey. Doğumdan korkmuyorum henüz. Sonrası daha zor geliyor bana. Minicik ler ve biz layığıyla bakabilecek miyiz acaba 🤭🙈
Gulben54 Benimde ilk gebeliğim 18 +2 cinsiyetini öğrendim bi kızım olucak inşallah normal doğum yapmamı öneriyorlar ama korkuyorum az da olsa hareketlerini karnım da kalp atışı gibi hissediyorum 😍😄
Naazli duygulu62 ya benim doktorum çok ilaç yanlısı biri değil. Mide bulantılar iyidir diyo doğal yolla aşmaya çalışmaktan yana 😕 ama artık dayanamadığımı bu prillamı kullanmak istediğimi söylicem. Çok duyuyorum bu ilacı çünkü genelde herkes memnun
Mervefgny duygulu62 5″ haftalığız şimdilik iyi gidiyor merakla kalp atışını duyacağım günü bekliyorum😍🙏🏼
Gaye001 1234- ben de 6. Haftada başladı bulantı şu an 9 haftalık olduk hala devam ediyor 🤦🏻♀️ İnşallah hemen atlayırız
1234- Gaye001 İnşallah Canım Benim doğru düzgün yemekte yiye bilmiyorum..Yemeye hasretle bakıyorum.😀