portakalcicegii Kızlar hangisini kullandınız. Ben 6 ay gibi kullandım 2 ay ara verdim. Bu süreçte folidoce kullandım. Siz hangisini kullandınız ? Önerilere acıgım
Mariamu portakalcicegii Bana 1 ay folactive verdi ondan sonra doğuma kadar da pregnom verdi. Hatta sağlık ocağında ki hemşire dedi ki folik asit 1 ay kullanılır fazla kullanılırsa bebekte zeka geriliği yapar.
Beyzolas portakalcicegii Regenesis kullandım en baştan beri doktorum hala kullandırtıyor sadece folik asit değil vitamin vs oranı da yüksekmiş
momysss portakalcicegii Q Folin kullandım canım medical parkta bunu önerdi dokttor bebeğinde gelişiminde sorun olmadı
Asyaveannesi36 portakalcicegii regenesis hem özeldeki doktorum hemde devletteki doktorum bunu önerdi folik asidin yanında diğer vitaminleri de içeriyor ☺️
Zuleyy Koyu yeşil yapraklı sebzeler yedim ıspanak brokoli roka yeşil sogan vs ceviz tüket en dogal folikasitler bunlar senttetik olandan daha faydalı
Fkryesrdr Eşim eczacı hamile kalmadan önce DioFol kullanmamı tavsiye etmişti. Gebe kaldığımı öğrendiğimde doktorda aynı ilacı yazmıştı şuan 8+3 olduk hala kullanıyorum
portakalsekeri Fkryesrdr bende diofol kullanıyorum kararsız kalmıştım folidoce arasında ama doktor bunu önerdi böyle yorum görmek mutlu etti😂😍
Deryaiso portakalcicegii ilk 3 ay inofolic combi sonrada 19 vitaminli olan pregnacare kullanmaya başladım içinde yine folic asit var
Deryaiso portakalcicegii yüksek değerli bir ilaç ben mavi renkli olanını kullandım tedavi sürecim ve ilk 3 ay