Nesli37 Kizkardesim detayli ultrasona girdi 12nci haftadan beri ecopirin kullaniyor damarlarda centik varmis boyle bise basina gelen varmi bebekte gelisim geriligi yapar yaziyor internette endişelendik 😪
mutlugebeee Nesli37 tek damarsa sorun olmaz canım genelde çoğu sonraki haftalarda geçiyor, benim 20. haftamda detaylı ultrasonda çıkmıştı çentik 28’de bir kontrol edelim dedik baktık ki geçmiş bile🙏🏼
Nzlozkn Nesli37 bendede tansiyon var detaylıda bebekte çıktı çentik tansiyon ilacı ve coraspin kullandım geçti ilerleyen haftalarda
mutlugebeee Nesli37 sadece daha sıkı takipte olur beslenmesine de biraz daha dikkat etsin korkmayın hiçbir sorun olmaz inşallah bi yakınımda da iki damarda çentik vardı haftasında doğum yaptı sadece bebiş bir kaç hafta geriden geliyordu o da hiç problem olmadı ☺️🙏🏼
Nzlozkn Nesli37 korkmasın canım sıkıntı olmaz Allahın izniyle benimki zayıf olacak muhtemelen de o da benden kaynaklı dogru düzgün beslenemedim gebeliğimde. Bol bol vitamin proteinli şeyler yesin
Nesli37 mutlugebeee perinatolog duzenli muayenene gel ve ilacini ic farkli bise yapmana gerek yok demis
mutlugebeee Nesli37 evet canım ekstra yapacağı bir sey yok zaten kan sulandırıcı vermiştir onu içip beslenmesine dikkat etmesi yeterli onun dışında sıkı takip etmek ister doktorlar belki normale göre bir tık daha sık gidebilir o kadar🙏🏼