Deletedmom72720 20 haftalık olduk 😊 Peki detaylı ultrason ne zaman yaptırdınız ve ücret ne kadar ? Özelde veya devlette mi yaptırdınız?
kalpatisi_ Deletedmom72720 az önce aradım detaylı için 350 tl ödicem bu hafta gidiyorum inşallah istanbuldayım bu arada
Deletedmom72720 Birde başka bir bölüme mi yönlendiriyorlar yoksa ultrason cihazında mı normal kontroldeki gibi mi oluyor
Deletedmom72720 kalpatisi_ kendi doktorunuz mu yapıyor peki ? Yoksa başka bir yere mi yönlendiriyor ?
kalpatisi_ Deletedmom72720 kendi doktoruma hiç sormadım desem. Başka yerde giricem detaylıya gittiğim hastane nasıl yaptığını bilmiyorum yani yaptıran hiç yok ama bu gidiceğim yeri herkes öneriyo görümcemde oraya gidiyodu memnun kalmıştı 🥰
Poyrazin_annesi Ben 500 lıraya buldum ama o radyologmuş . Doktorum ozellıkle perinatoloji doktoru olsn dedı onlarn cıhazları daha ıyıymıs bnde 750 lıraya buldm
kalpatisi_ Civcivim000 pendik cihan tıp canım 🥰 doktor daha belli değil arıyosunuz isim soyisminizi numaranızı bırakıyosunuz doktor sizi arıyo