1prenses_annesii Kizlar bu demir ilacını kullanmaya basladigimdan beri afedersiniz dışkı rengim çok siyahlaştı resmen kapkara yani bu zararli bi durum mu basina gelen var mi doktora sormaya çekindim
Gamu2105 1prenses_annesii bende gebelikten önce demir ilacı kullanıyordum bahsettiğin durumu yaşamıştım ama normalmiș öyle olması canım, yinede doktoruna sor istersen için rahat olsun 🤲🏼
gozdeustaa01 Bende de aynı şekilde oluyor.Normal bu durum. Yalnız bende mide bulantısı yaptı artık gece yatarken icicegim
K88_ 1prenses_annesii normal kuzum gynoferon kullanıyorum ben de dışkı rengi siyah ya bir aydır kullanıyorum ben kahvaltıdan yarım saat önce ilk defa bugün kahvaltının ortasında kalkıp kustum acaba ilaçtan mı yediklerimden mi anlamadım ama daha önce
Sdnglhn 1prenses_annesii Doktorum bana kullanmaya başlamadan demişti siyahlaşabilir endişe etme,normal diye.Normal bir durummuş yani.Ama bende kabızlık yaptı sizde de yaptı mı?
Serpil-Harun21 1prenses_annesii ben kullanıyorum hem kabız yapıyor hem senin dediğin gibi kararıyor bıraktım bir hafta içmedim kan değerim çok düşük olduğu için mecbur içiçeksin aşkım dedi kabızlık normal dedi rencide normal dedi
Havva-celik 1prenses_annesii canım bende kullanıyorum doktoruma şikayetimi söyledim oda olur demişti aslında çok iyi ilaç dedi ve karnımda agrı yapıyor 🥲 gece yatarken içiyorum ben
Failknr 1prenses_annesii demir ilacını kullanırken aynı anda süt ürünleri tüketmeyin. Bazen benim de çok siyah oluyor ve dikkat ettim hep 1-2 saat sonrasında süt içmiş oluyorum. Emilimle alakalı olabilir