honeyland Kubraalisoy kısmadım valla kuşum hiç kısmamaya da devam ediyorum 😁 sen yine lays yiyorsun sade patates cıps ben baharatlı yıyorum birde 🤦🏽♀️😄 şükür 37haftamdayım bir sorun yok
Zeyneb12 Kubraalisoy ben ölüyorum bitiyorum ama zararlı olduğu için hem eşim izin vermiyor hem de ben artık kendimi tutmaya başladım
Meleekk Kubraalisoy ben de doritos extreme hastasıyım 🤭 ama artık midem yanıo ondan. Bende lays fırından yiyorum 💕 cips aşktır ya 😍
Damli Kubraalisoy ben hamilelikten önce cips yemeden bir günüm olmazdı çok yerdim şükür hamile olunca tiksindim markette paketine bile bakmıyorum 😂😂😂
ezel90 Bendede bir cips aşkı var ki😋 bi paketi tek başıma yemek istiyorum eşimle paylaşıyoruz ama yerken hiç vermek istemiyorum o kadar ki Aşk❤️😂
Miramm2601 Okurken canım çekti 😂benim bulantılar var diye yiyemiyorım rahatsız ediyor bu yazanlar kaç haftalıksınız acaba ne zaman o evreye geçecem paket paket bitiriririm anca bu günlerin acısı çıkar 😂
Kubraalisoy Miramm2601 ben 8 yeni tamamladm aşırı bulantm var ama lays yiye biliyomm acılı😂ekşi ve tuzlu şeyler canım çekiyo ilk günden
Kubraalisoy Ya bencede abur cubursuz hayat olurmuuu? Olmaaz!😂 annem söyler 3 ün doğurdum hepsinde yemediyim şey kalmadı keyf elə😂
Miramm2601 Kubraalisoy maşallah 15 oldum ben hala gönlümce bişey yiyemiyorım yesem de sonrası zehir oluyor 😑
MelH Kubraalisoy ayyy yemiorm normalde ama şuan siz yazınca acayip canm istedi 😂😂 heryerimde kaşınıyor 😂😂