Anemoniasp Ağrım olduğunu söylüyorum nasılsın diye sormuyor. Söyleyince farketmedim diyor . Sabah da kahvaltı hazırladı yine her zamanki gibi kendi sevdiklerini koymuş sofraya benim sevdiklerim yok. Hazırlamışım o kadar teşekkür et otur ye dedi. Çok sinirlendim. Bana hazırlamamış ki kendi pis Boğaz’ı için hazırlamış ben de iki tırtıklayıp teşekkür edecekmişim. Yemedim kalktım sofradan . Şimdi yine karnım ağrıyor çok sinirliyim.
MMmerve_ Anemoniasp eşini o sekıl kabuş et canım valla bak zamanla oyle daha cpk mutlu olursun umursamaz olmaya calıs uzerıne tıtrer ben o sekıl yapıyorum artık saldım ılk hamılelıgımde cok yıprandım sımdı umursamıyorum okadar degıstıgını gordumkı demekkı umursamayınca ınsan daha cok degerlı oluyo
pamukkizimm Anemoniasp eşiniz kahvaltı hazırlamış daha ne istiyorsunuz allahtan 😄 erkeklerle kadınların kafası bir değil ki onu erkek olarak değerlendirin ve ne kadar şanslı olduğunuzu bir kere daha düşünün 😊
nevarneyokk Anemoniasp Ağrıyo ciddiye almaması yanlışta kahvaltı konusunda siz haksızsınız. Adam kalkmış kahvaltı hazırlamış teşekkür ederim hayatım düşünmüşsün diyip madem yiyemeyeceğiniz şeyler var kendinize iki yumurta kırmak çok mu zor ?
Anemoniasp nevarneyokk Otur da ye demesine kızdım. Düzgün bir şekilde canım ne istiyordu ya da bir şey demedi. Otur ye demesine sinirlendim
pamukkizimm Anemoniasp kendine hazırlamasa siz ona hazırlayacaksınız sonuçta sizi bu durumdan kurtarmış oluyor bir nevi ağrılarınız varsa yatıp dinlensin diye düşünmüştür belki de.
Drydgs Anemoniasp Canim sürat yapicagina sende kendi sevdiklerini hazırla köy masaya onu yapmayan erkekler var sen böyle yaparsan elini sürmez senden bekler
Anemoniasp pamukkizimm İşte ağrım var gelip sormuyorsun nasılsın diye dedim. Kahvaltı hazırladım sana dedi. Ben de kendine hazırlamışsın benim yediğim bir şey yok ki öylesine yiyorum dedim. Otur ye diyor. Sonra geldi özür diledi barıştık
nevarneyokk Anemoniasp Doğru bugün canın ne istiyor sultanım demeli ona göre hazırlamalıydı sonra da kapıyı tıklar ,önünüze getirir ,eteğinizi öper ,eğilerek çıkardı . Böyle erkeklere tahammül olmuyor vallahi !
Anemoniasp nevarneyokk Zaten oturmuşuz yemek yiyoruz, otur ye ( zıkkımlan der gibi ) söylemesi size normal geliyorsa kendinize söyletirsiniz
incisu Anemoniasp bebişim sende kalk en sevdiğin şeyleri ye dert etme kendine eşler bizim gibi ince düşünemezler stres olma bebeğini düşün ağrın içinde çok fazlaysa acile görün
nevarneyokk Anemoniasp Otur ye dedi ya da istediğim yemeği yapmadı diye ben ne sofraya küserim ne tavır alırım . Noldu hayatım bir sorun mu var sinirli misin derim ☺️… Ama sizin ilişkiniz için üzüldüm tabii bu kadar gerginlikte hamilelik zor