Okyanusmavisi-17 Kızlar doğum yaptıktan sonra doğumhanede mi giyiniyoruz yoksa odaya çıkıp orda mı giyineceğiz doğumhanede giyinirsek üstümüz başımız kirlenmez mi ona göre yanıma eski bi takım pijama almayı düşünüyorum bilgisi olan paylaşabilir mi☺️
teletabi Okyanusmavisi-17 ben doğumhanede giyinmiştim normal bir pijama takımı giymiştim. Hiç bir yerim kirlenmedi canım. Doğumda giydiğim elbisemi çıkarttım hasta bezi vermişlerdi onun üzerine iç çamaşırı giymiştim sonrada pijama takımımı giymiştim
Birgul Okyanusmavisi-17 ben sezaryen oldum odada giyindim. Zaten ilk başta sadece üst kısmı giydim, sonda falan çıkınca alt kısmı giyindim.
Okyanusmavisi-17 teletabi Birgul Seldamm teşekkür ederim kızlar normal doğumda birde duş aldırıyorlar diyorlar odaya gelince doğru mu ?
teletabi Okyanusmavisi-17 ben devlette yaptım doğumu almadım duş zaten ertesi gün eve çıkmıştım evde aldım. Ama aldırılıyormu bilmiyorum
Seldamm Okyanusmavisi-17 bn.sehir hastanesinde yaptm kuzum yaptran olmadi ama istersen eger dus alabilirsin dediler
Okyanusmavisi-17 Birgul teletabi sezeryan değilde normal doğumda dediler bana doğruluğunu bilmiyorum 🙈
teletabi Okyanusmavisi-17 yok benim normal doğumdu ama al yada alma demediler. Ben birde hastane ortamı rahat edemem diye düşündüm zaten emzirmekten pekte duş almaya fırsatım olmadı çok uykum vardı oğlum uyuduğunda bende uyumuştum 😆
Okyanusmavisi-17 teletabi bazı yerlerde yapıyorlar o zaman yada almak isteyen alıyor anladığım kadarıyla insanda hal olmaz bencede ☺️