svserzrm Sultannn3327 benim uzun zamandır vardı ancak son zamanlarda arttı dün doktor kanlı ve sümüksü değilse çok sorun değil dedi ben de 36+5 im
Kbraslan Sultannn3327 bende 39+1 deyim beyaz sıvı geliyor önceden böyle değildi ama baya arttı hatta sabah ilk lavaboya gitmek için kalktığım da çamaşırıma akıyor büyük ihtimalle haftamız büyük olduğu için dye düşünüyorum
esra572 Sultannn3327 benimde öyle ,36+4 beyaz şeffaf sümüksü Nisan parçası olabilirmi acaba doktora sormak gerekmi
svserzrm Sultannn3327 evet öyleymiş benim de sümüksü ve adet ağrısı gibi ağrılarım var nstde düzensiz sancı cikti
Sultannn3327 svserzrm aynen benim de adet olacakmış gibi ağrılarım var 36 dan beri karnimdaydi şimdi belim de ağrıyo
tcasl Sultannn3327 bende 36. Haftada beyaz akıntı oldu bir hafta sonra ilk önce nişanım geldi sonra suyum
EsraBu Sultannn3327 benimde beyaz akıntım çok fazla sürekli çamaşır değişiyorum bıktım artık camaşırlarım yetmez oldu değişirken bile geliyo 😂doktoruma sordum kaşıntı koku yanma yoksa normal dedi
Sultannn3327 EsraBu valla ben pamuklu bezlerden koyuyorum eski kıyafetlerden felan da kesiyorm yoksa başa çıkamıyorm