Seross10 Hanımlar bu sabah birden mide kasılması ağrısı başladı kahvaltı yaptırtmadı desem yeridir. Ardından işhalde eşlik etti ona. 27 haftalık hamileyim yaşayan var mı bu durumu. Hafif hafif midem ağrımaya devam ediyor..
Seross10 esmer3 Dün yoktu böyle bir durum. Sabah demir ilacımı içtim 2 saat sonrası kahvaltı hazırladığım sırada başladı mide ağrısı kasılır gibi ve ardından da ishal.. Anlamadım açıkçası
Polenpolen52 Seross10 ben havalardan olabılecegını dusunuyorum, dun bende ıshal degıldım ama karın ve mıde agrım vardı wc den sonra gectı
Gamze01- Seross10 dünden beri bende öyleyim mideme kramp giriyor yemek yerken ve ishal oluyorum sanırım içtiğim vitamin ve kan hapından dolayı reçetesini okudum bunların olabileceği yazıyor
Seross10 Polenpolen52 İnsan gebe olunca daha mı tedirgin oluyor sanırım. Havalar zaten bir öyle bir böyle..
Polenpolen52 Seross10 aynen oyle canım ama yan etkı olabılır ıctıklerınde, oyle degılse bıle mevsımlerden ıcını rahat tutt:))❤️
Seross10 Gamze01- uzun zamandır içiyorum ama belki yapadabilir.. Decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum ben birde d vitamini damla