deletedmom209 Kızlar ben magnezyum içince kasılmalarım artıyor kasılmalar azalsın diye içiyoruz değil mi varmı benim gibi olan başladım başlayalı her içtiğimde kasılmam artıyor
istanbulluanne deletedmom209 😂 bundan sonra birsey soracağım zaman bende böyle bir başlık koyacağım. Baska türlü cevap alamiyorum 😀 magnezyumuda bilmiyorum 21 haftalgm daha ben , banada yazdi ama bi yerim kasilmiyor benm neden yazdi bilmiyorum.
deletedmom209 istanbulluanne erken doğumu engelliyor magnezyumun çok faydası var ama erken yazmış sana 24 den sonra yazıyor diye biliyodum bende
Neslisahhh deletedmom209 normalde kasılma kramp olmasın diye içiliyo ama sizde biraz ters olmuş. Yeni mi başladınız kullanmaya?
deletedmom209 Neslisahhh yeni başlamadım aslında bir kaç haftadır içiyorum ve içtikten 20 dk sonra kasılmalarım artıyor
istanbulluanne deletedmom209 Ohoo bana daha 12. Haftada yazdi ben 1 ay kullandm biraktm. Simdi bidaha yazdı gereksiz bencede hayr sigortanın karsiladginida yazmıyor 80 lira bide 😏
oznursecen Bende kullaniyorum asiri dercede ellerde uyusma oldugu icin verdi birde kramplari engeller demisti doktorum
Elif1147 deletedmom209 hahahah çok zekice😂😂 ama kasıkmalarının magnezyumla alakası oldugunu sanmıyorm doktoruna sormalısın
Melekanneeeg deletedmom209 himmm anladım canım içeriği baya dolu dolu zaten ilk bebeğimde farklı birşey kullanmıştım galiba yine öyle birşey bekledim ondan böyle ikilememe düştüm üzerinde ac tok yazmıyor farketmiyor sanırım