Burcunuz BirGolgi aynı ben de senin gbiyim kuzu hicbisey fayda etmiyor kızim çok nazlı cikdi nolcak.bilmiuorm
BirGolgi Karacam benim de 40+2 de sezaryen olacak muhtemelen gelmeyince gelmiyor. Hayırlı olsun sizin de :)
Sydakgl kubraakbas evet ya bende yürüyerek bir yere gitsem bebek bir yerde toplanıyor hareket bile edemiyorum
BirGolgi mucizegebelik6 sıcak duş alıyorum hatta perine masajlarını duşta sıcak su eşliğinde yaptım aynı etkiyi yapmıştır herhalde
mucizegebelik6 BirGolgi arkadaşım da sancı dogum açılma yoktu Hemsire ablası oyle söylemiş leğene oturmuş sıcak su orayla temas ediyor birebir oda açılma yapmış ben sadece fikir olsun diye beyan ettim size
kivirciginannesi BirGolgi bunlar sizin doğumu çok daha kolay atlatmanızı sağlayacak bence devam edin. Doğum içinde kafanıza takmayın ve yürüyün. Genelde uzun yürüyüş sonrası doğuruyorlar hep😄
BirGolgi Kara96 bana da son 2 gün mühlet verdi kordonumuz dolanmış çok beklemeyelim dedi hurmayı o kadar yiyemem ben de zaten şeker var uçurur valla şekerimi
BirGolgi Zebtay5 aslında stres değil benimkisi doktor son 2 gün verdiğinden kendi doğal yöntemlerle gelsin istiyorum yoksa ya suni sancı ya da sezaryen olacak
BirGolgi Denal yaptıklarım bence hiiiiç rahatsız etmiyor ki içeride hala halay çekiyor :) bana da doktor son 2 gün dedi umarım o güne kadar kendi gelir
Denal BirGolgi tam yerleşmeye çalışıyordur ondan o hareketler annesi hadi sağlıkla gelsin haberini alırız belki…..
Defnemom BirGolgi 38+5 ız bizde bende hepsini yaptim yok anam valla bide kızlar erken doğar derlerdi nerdeee