prensesannesiiiiii Kızlar 26+2 hamileyim erken doğum riskim var size sorum doğumdan önce karnınız aşağı inmişmiydi benimki inmiş gibime geliyor ve çok korkuyorum bari 7.yi tamamlasak diyorum 🥺🤲🤰
Tugce-ylds prensesannesiiiiii canım korkma benim karnım hep aşşağıdaydı yürürken bile böyle tutarak yürüyorum artık karnımı 38+1 iz çatı muayenesi oldum doktorum başı hala çok yukarda 2 haftan var dedi nst de sancılarım da çıktı
Gizemgect prensesannesiiiiii canım benim korkunu çok iyi anlıyorum 24 hafta itibari ile bebeğim aşağıya indi erken doğum riski yaşıyorum doğum pozisyonunda şuan 27 haftalık olduk hala öyle benimde karnım aşağıda doktorum bebeğin aşağıda olmasından kaynaklı fakat korkulacak bir durum değil dedi bu gibi durumlarda açılma ve sancının önemli olduğunu söylemişti
prensesannesiiiiii Tugce-ylds ya içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 🤲🤰
prensesannesiiiiii Gizemgect benim ta 21. Haftada rahimde hafif açılma var dedi ama bebeğim doğum pozisyonunda değil yab duruyor aşağıda ama inşallah doğuma dönmez sanırım doğum pozisyonu alırsa hiç şansımız kalmaz 🥺