Sevimlianne_adayi 3 gün önce verdim negatif bugün test yaptım negatif ama hala regl olamadım bugün ilişkiden sonra 12 gün olmuş anlamadım
qokceyy Sevimlianne_adayi bende sürekli postlara bakıyorum 19 unda kan verdim yoktu 22 si regli tarihimdi hala gelmedi agrım sancım da yok göğüslerim şişti uçları acıyo ilk defa gecikmem oldu bu arada pazartesi yine kan vericem
Sevimlianne_adayi qokceyy benim de öyle hayatımda ilk defa bu kadar gecikti benim adete yakın oldu ilişkim belki erkendir diyorum ya
Sevimlianne_adayi qokceyy benim adete 8-9 gün vardı ilişki oldu eşim yoktu o zaman geldi 12-13 ekim oldum 14 kahverengilik geldi 2-3 damla 3 gün sürdü bitti ama hala adetim yok
Sevimlianne_adayi caganin_annesi hayr adet olmadım olsam bilirim doktora da dedim kahverengilik oldu 2-3 damla 3 gün boyunca kamama değildi
Sevimlianne_adayi caganin_annesi canımm kimyasal olmuş olsaydı kanama olurdu işte kanama yok sorun orda doktora da gittim adete yakın birliktelik oldu 8-9 gün vardı
Sevimlianne_adayi Merveismail3 stres yapılacak bir durumda değilim birde stres yapmaya fırsatım olmuyor benim pek 🤣🤣🤣🤣köyde oturuyorum tavuk köpek kuş derken onu pek düşünemiyorum