Zee88 Ssr2561 36 dolduktan sonra ama bazı dr lar abartıp 32 de fln alıyo..bence hiçbir manası yok o ayrı😬 ben doğum yapmadan 1 gün önce girmiştim hiç sancı cıkmamıstı😂
Betllll Ssr2561 doktordan doktora değişiyo kimi 28 den sonra alıyo kimi 30 dan sonra bizmkide 35 te aldı
Dilekerkan0705 34 te muayeneye gittim nst girdirdide gereksizdi bence sancım zaten yoktu 36 da gidecem o zaman da ister herhalde
Miray_alparslan AyseEmre bnm ilk gebeligm oldugu icin bilmiyorım kusura bakmayın 28haftalıgım 9agostzda kontrlm war nts de ne yapılıyo ne icin daha dogrusu🙈🤔🤔
AyseEmre Miray_alparslan kasılmaların sancın olup olmadıgına bakıyorlar canım bide bebegin kalp atıslarını takip edip dinliyolar
Bahar54 Ssr2561 30. Haftada basladik biz :) iyi ki de erken baslandi kasilma oldugu cikti ve hastaneye yatisim yapildi.
Hanif Bu gebeliğin gidişatıyla alakalı galiba. Çok şükür sağlıklı sıkıntısız bir gebelik sürecim oldu o yüzden 36. Haftanın sonlarına doğru giricez 😊🤲🏻
Tugceince Ssr2561 doktor ultrason ile baktıktan sonra karar veiyor . Hamileliği boyunca nstye hiç girmeden Doğum yapanda var bebeğin duruşuna göre sancı filan varsa erken haftalarda girende var . O değişiyor Yani ☺️