Melikemreclk İkiniz doz Corona biontek aşısını olan var mı kaç gün arayla oldunuz ben bugün ikinciyi 25. Gün araligiyla olucam sistem öle gözüktü
Yenianneadayi2208 Melikemreclk merhaba…Bende de sistemde 21 gün sonra gösteriyordu 2. Dozu Ama ki araya tetanoz da girince bu süreci ben 4-5 haftaya çıkardım.Yarım tam 1 ay olacak.. Önümüzdeki hafta yaptıracağım 2. Dozu 😊
mylittlepony Merhaba benimde sistem 21 gün arayla gösterdi bugn 2. Dozumu olcam bi sıkıntı olur mu acaba
Pinpirikanne Asisizlar daha agir geçiriyor asili olanlar hafif atlatıyor deniliyor bu doğru mu sizce kızlar?
Yenianneadayi2208 Seserra evet 32+5 günlük hamileyim. 3 doktor tavsiyesi ile 28+5te Biontech oldum. Hamileler tabiki de aşı olabiliyor , bununla alakalı bir çok yabancı makaleler var , araştırabilirsiniz.
Busranze97 Fulyaaa1 yaa gerçekten mi ben tam aşı olacağım gün testim pozitif çıktı şu an da diyorlar 3 ay geçmesi lazım yoksa asi olamazsın zaten 3 aya kadar doğumum olacak
Fulyaaa1 Busranze97 yok canım bende Kovidken baktım randevu ne zman çıkıyor diye Mhrs den şuan covid olduğunuz için çıkmıyor en yakın tairh bir ay sonrasıydı. 4 ekim de bitti karantinam 22 ekimde aşı çıkıyor