Clostiridium Kızlar 32.haftadayım afedersnz genital bölgemi bilerek almıyorum 37. Haftada alttan muayene edicem dedi Dr. ama daha var, şimdi ağdaya gitsem o zamana kadar küçük küçük çıkar mı ya da birwz daha mı beklesem.
PrensesFiona Clostiridium 37 de gideceksen erken canım. Yani tüy yapını bilmiyorum ama benim 1 ayda eski haline döner 😅 bence 36 da gitmelisin.
Clostiridium PrensesFiona Dr 3 hafta sonra gel dedi. 2 haftam var . 37 hafta olmuyor ama bide o zaman aç bakıcam derse🙈😂
PrensesFiona Clostiridium ahh canım o kadar iyi anlıyorum ki 😅 bu kıl tüy sorunu bitmiyor. Bence alma eğer alttan bakacak olsaydı derdi zaten. Ayrıca 34. Haftada çatı muayenesi yapılmaz diye biliyorum ama yinede yanlış yönlendirmiyim.
Clostiridium PrensesFiona öyle yapıyım o zaman canım :) aç derse de müsait değilim derim napıyım yapacak bişi yok 😂olan bu durumda eşime olck ahahahha😂😂😂
Clostiridium PrensesFiona ilk defa böyle bi durumla karşı karşıya kaldım utanıyorum 😂 gece her yeri karanlık yapıyorum yoksa durum vahim 😂😂😂😂😂
PrensesFiona Clostiridium iyi yine sizde ilişki varmış biz doktor yasak dememesine rağmen kendi kendimize kısıtladık. Ee dedik ilk 3 ay yerleşecek diye yapmıyoruz son 3 ay doğumu tetikler diye yapılmıyormuş bir 3 ay için mi yapcaz diye hiç yapmama kararı aldık. Eşim de ben de pimpiriğiz biraz birde ilk gebelik olunca. Kafamız rahat olsun dedik 😅
Seraykrblt Clostiridium valla mecbur bende de Venüs jiletle eşim alıyor ağdada kendimi çok sıktığım için yapmasam daha uygun 🤣
Clostiridium PrensesFiona aynen canım benimde ilk gebeliğim ilk 3 ay düşük riskin vardı. Sonrasında Dr uygun gördü :)
Clostiridium Seraykrblt eşimde soğur diye ona yaptırmadım. Empati yaptım ben olsam soğurdum onun için ağdaya gidicrm. Jiletle alamıyorum görüş alanım kısıtlandı😂😂
Seraykrblt Clostiridium neden soğusun canım sonuçta alabildiğin bişey olsa almasan ona aldırsan öyle soğuyabilir ama tabi kişiye göre de değişebilir Allahtan anlayışlı benimki ben demeden kendi diyor alayım mı ne durumda diye🤣
Seraykrblt Clostiridium bide ben gebelikten önce vajinamda siğil vardı bi doktor Allah bildiği gibi yapsın asitle yaktı oramı o yüzden çok hassas Ağdayı kaldırmıyor deri kaldırıyor kan içinde kalıyorum ondan korkum birazda
Seraykrblt Clostiridium valla üç ay kan işedim neredeyse Allah’a havale ettim hastaneye şikayete gittim hastane sahibiymiş hepsi onu korudu zor günler geçirdim ondan oraya tahammülüm yok🥺