daylin1 Bebeğim 28+3 haftalık ama 1200 kilo bna sanki zayıf geldi , biraz toplu doğsun istiyorum tabi herşeyden önce sağlıklı olsun da :) bebeğime kilo nasl aldirtabilirim yardımcı olur musunuz🥺
ayse12211 Bende iki hafta önce gitmiştim 700 lerdeydi. Şimdi 26 haftalık hamileyim çok merak ediyorum şu an kaç kilo.
Gul3346 daylin1 bnmki de 28+1 de 1180 çıktı. Burdakileri okuyunca zayıf geldi. Kaşar yumurta nesquik bulgur yemeye daha dikkat ediyorum 😅
marbling10 daylin1 bebeğe gereksiz yere kilo aldırmak iyi bir şey değil. Benimki de 28+3 te 1190 grmdı ve doktorum normal olduğunu söyledi. Gul3346
Gul3346 marbling10 normal ama erken doğum riskine karşı kiloları bir tık önde gitse iyi olur diye düşünüyorum kendim için yani .
Hafissee daylin1 doktor normal dediyse sana neden az geliyor ki ? Kilolu bebek saglıklı demek değil boşa fazla kilo aldırmaya gerek yok bence
marbling10 Gul3346 ben zaten 37 de doğum yapacağım ama zorla kilo aldırmak da riskli bence doktor bir eksiklik ya da sakınca görmedikçe kilo için çabalamam