Babymoomy seddkilic05 bana mı denk geldi bilmiyorum 2-3tane devlete gittim vermiyorlar farklı bölüme gönderiyorlar Bende özele çittim her muayenede ben istemesem bile renkli-siyah beyaz yüzünü cekiyor veriyor
marbling10 seddkilic05 evet bebeği gördüm ama görsel vermedi ve renkli incelemedi anomali taraması yaptı sadece
1Hanzadehanim Azra57 MHRS onlineden randevu aldım ben 20-24 hafta antenantal detaylı doopler yazıyordu. Kadın hastalıkları ve doğum başlığı altında
Azra57 1Hanzadehanim aaa öğrenmem iyi oldu ben perinotoloji sanıyodjm İkişi test aldıgım yer . Peki bunn için kadın dogum kayt açması lazımmı
1Hanzadehanim Azra57 hayır canm o şekilde gittim Bnde fakat doktor ikili testi nasıl aldıysan öyle akacaksın randevuyu dedi
seddkilic05 Bana randevuyu doktor kendi verdi detaylı için devlette. Yarın öğlen gidicem eğer göstermez ve vermez ise özele gidicem
seddkilic05 Ben amasyada yaşıyorum doktor yönünden çok şanslıyım esprili iyi bir doktor halden de anlıyor soru soruyorum uzun uzun anlatıyor başından savmıyor
1Hanzadehanim melekimserra canım çıkmaması normal şans işte yakalaman gerekiyor 3 tane falan randevu açıyorlar hemen doluyor ben resmen 1 ay takip ettim saat 16:00’dan sonra açılıyor ama dediğim gibi hemen doluyor