hilallcetinkya Kızlar cuma günü açıklıgım cok azdı bu akşam hafif hafif sancılarım geldi nişanım geldi hastaneye 6 cm açıklıkla geldim dualarınızı bekliyorumm 🙈🧡🧡🧡
Karellll hilallcetinkya Allah kolaylık versin canım saglıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah 🤍🤲🏻
61Elif Allah kolaylık versin canım benim bi avazda kurtul inşallah benimde bugün yatışım yapılacak suni sancı + açıcı ilaç verilecek 40+5 oldum korkuyrm valla rabbim yardımcımız olsun dua edin banada 🥺🤲🏻
Sanaler 61Elif burdan bizede bilgi verirmisiniz önce fitil mi veriliyor rahim açılsın diye bekljcwklwrmi yoksa qyni anda suni sancida mi verilecek bana da salı günü dediler merak ediyorum ve korkuyorum
61Elif Sanaler şuan 2 saattr suni veriyolar canım fitille suniyi aynı anda veriyolar ama sakın korkma bnde çok korkuyodum ama ebe okadar iyiki mükemmel biri panik yaptırmıyo bana hiç sunide hiç korkulacak bişey yok 🥰😘
Rahmisss 61Elif suni sancı dayanılabilir bir sancı mı benimde 40 haftam doldu yatışım yapılcak doktor ya suni ya sezeryan dedi bende karar veremedim suniden korkuyorum biraz🥴
hilallcetinkya Herkese çok teşekkür ederim dualarım sizinle 🧡🧡🧡🧡🧡 yakın zamanda doğum hikayemi yazıp atarım korkulacak bişey yokmuş onu anladım 🥲🙏🧡🧡🧡