zehraa_1 Merhaba arkadaşlar 31+3 haftalık hamileyim dişim kanal tedavi ve dolgulu felaket ağrıyor öneriniz var mı ağrım çok fazla ne yaparsam diş ağrım geçer
Beyzolas zehraa_1 canım geçende bende yaşadım sarımsak ezip koydum bayağı bi yaktı ama ağrısını aldı çok şükür bi dene istersen 3-5 dk dayansan bile yeter
Merve-2323 zehraa_1 Allah kahretsin o agrıyı normal sağlam olan dişimin bile içi boşaldı karanfili ez sirkeli suyla karıştırıp gar gara yapın bide yanağınız üstüne buz koyun ben sabaha kadar buzla yattım
Alparasinannesii zehraa_1 Canım bende dişim ağırdığı zaman ağran dişe zeytin koyuyorum dün gece kulağıma kadar vurdu ağrısı zeytin koydum geçti
Tugbatugba-8181- zehraa_1 canm biran önce antibiyotik yazdır doktoruna kullanmaya başla 3. Dozdan sonra ağrı kesiliyor başka bir şey fayda etmiyor maalesef Allah şifa versin diş ağrısı çok zor
zehraa_1 Merve-2323 Karanfilli olan herşeyi denedim inanın geçmiyor Karanfilli diş macunu Karanfil yağı Karanfili ezdim sirkeyle karıştırdım Tuzlu su gargarası yaptım Sarımsak ezip koydum Parol içtim Ama maalesef geçmedi hala
Merveesenklc Eczaneden dişinol diye bir ilaç var. Dişe değdirince hemen uyuşturuyor ağrıyı anında kesiyor. Mutlaka evde bulundurulması gereken bir şey
Merveesenklc zehraa_1 ben öyle bir.şey hiç duymadım o zaman karanfil yağı kullanın. İkisi de aynı şey zsten