mathematician Haleediz01 doktorum bana “üroloji bize doğumu erken yaptırın der artık” dedi. Tel takalım hemen filan dese ben de taktırırdım. Birdahaki kontrolüm 32.haftamda ve daha da büyümüşse ne yapıcaz bilmiyorum😔
mathematician Haleediz01 sırtımda, belimde ve bacak aramda ağrılar oluyor. Enfeksiyonum da bazen az bazen çok oluyor ama her tahlilde çıkıyor. Bunlar varsa takılmalı mıydı acaba?
Cotanakk Böbrek büyümesini nasıl anladınız? Benimde 15 gündür sırtımın sağında ağrı var ve idrar yolu enfeksiyonum var sanırım sürekli idrara çıkma isteği ve idrar yaparken değil de öncesinde hep yanma var bunlar böbrek genişlemesi belirtisi olabilir mi
Haleediz01 Cotanakk böbrek büyümesini doktorlar ultrasonda baktıkları zaman görüyorlar kontrole gittiğinde baktir istersen ağrılarım oluyor dersin benim sag böbrekte büyüme vardı ve sağ tarafta ağrılarım daha çok oluyordu
Haleediz01 mathematician kasıklarımda ve büyüme olan böbrek tarafinda belimden baslayan bir ağrı vardı ve enfeksiyon bende hiç geçmeyen biseydi son zamanlarda akıntı rengim bile değiştiydi 3 farklı üroloji doktoruna göründüm ona göre karar verdim ve kadın dogumculara gittim farklı farklı hepsinin dediği tek şey takılması lazım dediler
catlover1 Zynpduru benim oğlumda da vardi anne karninda takibe aldilar sonrasinda normale döndü erkek bebeklerde olabiliyormuş şuan doğdu 35 günlük çok şükür bi sorun yok
Zynpduru catlover1 ya benim oglumda yokda kizima hamileyken az vardi bende yani bebeklerimde yok bende oluyor her hamilelikte de olacak heralde simdi daha cok cogaldi ikinci gebelikte cok gecmis olsun