Gul98 Meralaksoy bebeğin eşinin önde olması demek yani rahim ağzını kapatmış oluyor kimisinde tamamen kapanmış oluyor kimisinde yarım kapanmış oluyor
Sevim1609 CansuKB Bizim kuzu erken geldi :) çok şükür diyorum 8 ay nerdeyse yattım kanamayla geçti ama hep şükretmek lazım 🙏🏻 Kanama da olabiliyor ya da herhangi birşey yeterki stres yapmayalım 🙏🏻 Herkes sağlıkla alsın kucağına bebişini 🙏🏻☺️
Sevim1609 Papatya-Kokusu İnşallah canım 🙏🏻 Kanama olursa da hiç telaş yapma çok şükür doktorlar gerekeni yapıyorlar bebeklerimiz düşündüğümüzden daha güçlü 🙏🏻🧿
Papatya-Kokusu Sevim1609 Oldu ki kanamam oldu bir gece sizce takipli olduğun özel hastaneye mi gitmeliyim(doktorum kendi yapacak ameliyatımı) yoksa farklı bir araştırma hastanesine mi gitmeliyim
Sevim1609 KadersizMelek Doktorlar bazen ne hissedeceğimiz düşünmeden işlerini yapıyorlar. Biz sonuçta bilgisiziz kafada kuruyoruz internetten araştırıyoruz sonra konu daha da büyüyor. Bana da haber ver canım nasıl geçtiğini 🙏🏻
KadersizMelek Sevim1609 7 aralığa randevu aldım canım, ankara gazi üniversitesi tıp fakültesinde prof a takiplendim ameliyatımı o yapacak,haber ver demiştin. Yine doğuma girmeden yazacağım dualarınıza talibim 🤲🏻 Bebiş ve sen nasılsın❤️
Sevim1609 Papatya-Kokusu canım bana doktorum kendi takip ettiği hastaneye gelmemi söyledi çünkü orda daha çok ilgileniyorlar ve doktor ebelerle sürekli irtibat halinde direk hastaneye gelebiliyor. Bence kesinlikle takipli olduğun hastaneye git
Love13 Sevim1609 banada previa totalis dendi bu hafta detaylıda öğrendim henüz 21 haftalığız ve yazınızı okudum şimdi bana aşırı ümit oldunuz ❤️❤️❤️❤️❤️
Rabbiminmucizesi Sevim1609 selamın aleyküm cnm hikayeni okudum çok çok duygulandım da ben de 17+3 haftalığız bende 13haftada plesenta previa oldugumu öğrendim yoğun kanamayla doktora gittim daha da kanamam az az da olsa geliyor hastanede de yattım ama dootorum hiç bir tedavisi yok zaten evde kendim progesteron ve puroloton iğne oluyordum geçmişte 2 kaybım oldugu için doktorum tuvalet harici kesinlikle yatmami söyledi benim haftası daha küçük olduğu için düşük tehtidi var dedi doktorum o yüzden doktorum evde normal gezip geri yatıyorum kanamam devam ettiği için tebbirli olmamız lazım dedi Rabbime emanet evlatlarımız sağlıcakla hepimiz alalım Rabbimin izniyle kucaklarimiza 🤲aminnnn ecmain 🤲