busegrr tugbao gittim canım sıfır sancı, beyfendinin keyfi baya yerindeymiş biz 40ları görücez galiba😂
tugbao busegrr benim regl olcakmisim gibi sancilarim var. nstde de 80 ustu sancim vs. de cikti. doguma hazirlaniyo artik vucut dedii. bebis de minyon biraz ama iyiymis. 38de dogum sekline karar vercez. haftaya sali tekrar gidicez bakalim 😍
SuleMine Mommm123 of yaaaa 🥺 banada gecen hafta yaptilar bende cok bagirdim doğumdan cok korkuyorum 38+3 umarim hepimiz kolaylikla doğururuz
busegrr tugbao ay tuğba sün sana yazdım diye herhalde gece bana mesaj atıyodun acil sezaryene alındım diye bide bebişin fotoğrafını atmıştın kumral, minicik ve saçlı bi kızdı ve pembe takım giydirmiştin🥰
tugbao busegrr valla ilk takimi pembe 😅 kizim zaten minik su an 2760 grammis. 3200le falan doguma gideriz dedi gulfem 😅 bakalim ne cikcak ben de bilmiyorum 😂 haftalardir yuzunu goremiyoruz.
busegrr tugbao sağlıkla doğsunlar🥳 benim beyfendi de çok iri değil anası babası gibi minyon olucak galiba😂 sen yine haftalardır görmüyomuşsun, ben hiç görmedim bir iki kere göz kısmını anca ucundan gördük ahahah
tugbao busegrr ahahahaha valla gulfem bi kere yakaladim seni deyip renkli cikardi. bi de detaylida 2 saat ugrasmanin sonunda gorduk 😅 aleti karnima koydugu an sirtini donuyo 😑