tugbao Merhaba güzeller güzeli anneler 🥰 haftanın gelmesiyle o müthiş heyecan sarmış durumda artık. Bu hafta randevum var. Bi öncekinde çatı muayenesiyle alakalı bir yorum yapmadı doktorum. Sadece NSTde sancım çıktı. Sancılar sıklaşırsa gel dedi. Merak ettiğim şey şu, sizler kaçıncı haftada çatı muayenesi oldunuz? İlk gebeliğim, psikolojik olarak kendimi hazırlayıp gideyim 😅
Afide__ tugbao geçen hafta 35 hafta da çatı muayenesi oldum acile gitmiştim orada oldu çok canim acır diye endişe ettim ama ağrımadı jel kullandığı için kolay oldu o korkuyu atlattım cok şükür 2. Gebeliğim şuan 🙃
Serpilbb tugbao benim 37. Haftada sancım çıkınca açıklık yaparken çatıda yapmışlardı basık dediler ama bebeğim kilolu olmadığı için doğumum normal oldu 2800 doğdu
Yagmurcukk Canım ben 38. Haftada oldum maalesef benimki kemikliymis birde biraz dar gibi dedi doktorum salı günü sezeryan olucam
tugbao Yagmurcukk rabbim saglikli, guzel bi dogum nasip etsin. en azindan tarih belli. bi olsam su muayeneyi ben de rahatliycam 😅
Meryrel Yagmurcukk çatı muayenesi oldugun günmü sezeryan için gün verdi canım kusura bakma benimde ilk gebeligimde
Yagmurcukk tugbao korkma canım bende çok gerildim inan ama kasmadin mi kendini iki dakika sürüyor bende hep normal yapcam diyordum ama kısmet işte inşallah tüm hamileler kucağimiza bebeklerimizi sağlıkla alırız 😍
Yagmurcukk Meryrel evet canım yani çatım pek müsait değilmiş gene istersen normal doğumu deneyelim dedi ama o sancıyi çekip birde bebeğimin strese girme durumunu göze alamadığım için kabul ettim
tugbao Yagmurcukk korktugumdan degil de maksat hazirlikli gitmek 😁 en son 5. haftada alttan bakilmisti 🤣 insan son haftalar herseye useniyo malum 😄
tugbao Tugbamete cati muayenesinin dogum hizlandirici etkisi 😅 galiba bu haftadan sonra haftada bir olcak bizim kontroller de.
Tugbamete tugbao dedim hatta zaten doğurcakmışım keşke doğum anı baksaymışınız ne kalmış 😂 o hafta lekelenmem olduydu 3 gün falan sürdü bikaç gün sonrada suyum geldi
Yagmurcukk tugbao bir saat önce nişan geldi hastanedeyim karnım ağrıyor çok fazla doğum sancısı çıkmadı sabah kendi doktorum gelcek bakacak belimde başladı agrisin sanırım yavaştan basliycak
Kusciviltisi Tugbamete bana ilk gebelikler 40 a kadar bekler genelde dedi bende ona güveniyorum valla 😂