yigitegenin_annesi @Esraali, @Deletedmom93428, @zehranurr yaşuyormuusnuz🤭 bebişleriniz doğmadan önce burda çok aktif olurdunuz her postun altında sizin yorumalro görürüdüm Bebeişler nasıl nasıl gidiyor
Melike yigitegenin_annesi Annemiz özel tartışma için kişinin profiline girip sağdaki üç noktadan mesaj gönderebilirsiniz. Direk özel tartışma olarak post açtığınızda postu herkes okuyabiliyor ☺️🌸
Deletedmom93428 yigitegenin_annesi buna yaşamak denirse yaşıyorum 😂oğlamdan fırsat bulup tuvalete zor gidiyorum buraya da pek giremiyorum canım giriyorum da öyle postları okuyup ta yorum atamıyorum çok😂🥰
Azizinannesi2 Deletedmom93428 Aynı durumda sayılıriz bebeyi emziriyorum hem bur gozum uyuyor öyle yazıyorum sana da 😂😂
Deletedmom93428 Azizinannesi2 benm oğlan gündüzleri uyumuyo artık dün baljona çıkardm pusetle orda uyudu her gün öyle yapıcam 😂😂gece de 11 12 gibi uyuyor 3 de kesin kalkıyor alarm kurulu gibi😂😂😂
Azizinannesi2 Deletedmom93428 hiç deme valla benimki gündüz uyuyor gece uyukusu yok uyusun diye mama veriyorum ben uyuyorum ama kız uyumuyormus takip ettim de sessiz sessiz etrafa bakıyor hanım 😂😂bacım ona alışırsa ona bile uyumaz zaman geçtikce 😂😂
Deletedmom93428 Azizinannesi2 bu yeni nesil bir tuhaf vallaha 😂😂hayır karnın toook götün pek yat uyu yani demi 😂
yigitegenin_annesi zehranurr ben doğırmicam öylr içerde kalsn🙄 senin daha zor ikizlerle naısk baş ediyon biri ağlar biri susar ☹️
zehranurr yigitegenin_annesi keşke biri ağlayıp biri sussa ama ikisi birden ağlıyor, birbirlerini tetikliyolar seslerini bastırmaya çalışıyorlar ondan daha çok bağırıyorlar… ve daha bir sürü şey. 🥴
yigitegenin_annesi zehranurr uyanık olan uyuyanı uyandırmıyor mu😂 hep ikiz bebek istemişimdir maa bu duurmdlardan dolayu korkuyorum bir tane yeterli