Acemi_anne61 B_123er Avrasya Hastanesinde Süleyman Yeniocak mükemmel ötesi bir doktor 💓 Nurcan hanım da var. Sante Plus hastanesinde Bilgin hanımı da övüyorlar ben hiç gitmedim yoğun oluyor diye duydum ama fiyat daha uygun
incikinannesi B_123er Avrasya da Çiğdem hanım da güzel ilgileniyor kaç haftalıksın canım eğer doğumun yakın değilse Avrasya’yı da sante plusıda dene hangisinden memnun kalırsan
Alp-2806 Acemi_anne61 evet çok hastası var ama seninle uzun uzun konuşuyo anlatıyo o yoğunluğu sen hissetmiyosun bile bence
Acemi_anne61 B_123er Genelde herkes onu tercih ediyor. hastane olarak Avrasya cok daha iyi ama😊 Süleyman Beyde cok Cok ilgili bir doktor. Maddi olarak müsaitseniz Avrasyayı tavsiye ederim ben 200₺ muayene 4.000 ₺ doğum. Sante Plus ta 120₺ muayene 2000₺ doğum
_Ogretmen_Anne_ Acemi_anne61 Sezeryan ücretinden de haberiniz var mi Aralık ortasında doğumum sante plusta olacak doktorum dışardan gelecek ebeleri iyi diye duymuştum
Acemi_anne61 Alp-2806 ben şimdi doğumu orda istediğim için oraya başlayacağım Bilgin Hanıma gideceğim bakalım
Alp-2806 B_123er hayır direk gidiyorum genelde arıyorum gitmeden yoğun mu diye soruyorum bekleyen var mı diyorum
Alp-2806 B_123er arkadaşım da orada doğum yaptı ondan orayı tercih ettim öncesinde doktoru gördüm ve bana da çok fazla yardımı oldu çok bilgili o yüzden
B_123er incikinannesi Ben ermeni hastanesine gidiyordum doğum ücreti 10.bin olduğunu öğrenince mecburen doktor değiştirmem lazim santeplusa gidecem galiba artik
Alp-2806 incikinannesi hastane olarak evet mükemmel değil bencedr katılıyorum ama iyi doktora denk gelmek önemli bence
incikinannesi Alp-2806 tabi orası öyle ama hastane imkanları da doktor ne kadar önemliyse ebe ve ekibi de önemli Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Alp-2806 incikinannesi Evet dediğim gibi arkadaşım doğum yaptı bizzat gördüm ya o konuda rahat benim içim belki de