mercanmeb ElfErk aynen öyle ben 15den 30 a kadar hamile olduğumu anlamıyordum unutuyordum bazen sadece minicik göbek ve bebişimin pıtpıtları vardı hiçbir şey yoktu başka 🤗
Zehrayenianne mercanmeb 37+1 olduk biz de 3 haftadan az kaldı yani bakalım oğlum ne zaman gelecek ☺️☺️
mercanmeb Zehrayenianne gelir bacım seninki de gelir Bi benimki gelmedi 😂 bide kız çocukları erkek bebekten önce gelir derler 😂
mercanmeb Smraozn12 heheh yok be eli kulağında falan değil hiç gelesii yok bebemin biz davet edicez bakalım 😅
mercanmeb Sdadmrbas son aylar boşver son 3 4 hafta hiç geçmiyor heleki 38.hafya sanki 1 aydır 38deyim
mercanmeb Tugbacelik2508 her gelen hafta giden haftayı aratacak bacım şimdiden söyliyim 😅 hazırlıklı ol
Zehrayenianne mercanmeb evet kızlar 38 de doğuyor diye duydum bende hep aman biraz daha kalsınlar son rahat uyuduğumuz günler 😂
Zehrayenianne mercanmeb ben kocamdan tiksiniyordum ya yatakta yanımda pis pis kokuyordu canım kocam 20. Haftadan sonra geçti şükür 😂😂😂
mercanmeb Zehrayenianne valla ben tiksindim diyemem de hamilelikte insan daha fazla koku alıyor burnu ben terlediğüni falan yüzüne söylüyordum aşkoşum kokuyor gibisin falan diye oda sağolsun hiç yanlış anlamadı üstünü değiştiriyordu hemen
mercanmeb Zehrayenianne yalan bacım istediklerinde geliyorlar. Etrafımdaki herkes 39a girmeden doğurdu bir benim 39a girdi😅
Tugbacelik2508 mercanmeb demeyeydin iyiydi 😁 pilates topuyla aynı kıvama geldim zaten dahası olmasın 😅
zeeynepp19 mercanmeb 16 dan beri hissediyorum 🤦🏼♀️ Ama net kıpır kıpır şekilde 19 dan beri gece 12 oldu mu durmuyor yerinde paşam ❤️