mercanmeb 39+0 dan selam kızlaarr çok heyecanlıyım 40 a girmeden kızımı kucağıma alacağım günü belli değil ama bu hafta içinde olacak inşallah sizler ne durumdasınız kaç haftalık kaç günlük oldunuz bugun 😅
AcarH Babyandmom22 39+3 bizde🥲 gelsin diye hurmadan temizliğe squattan yürüyüşe ne varsa yapıyorum ama niyeti yok oğlumun 😁
mercanmeb ElfErk senin artık enn güzel zamanların başlıyor benden tavsiye 30 a kadar değerini bil 🤗💕 Allah yardımcın olsun. Bizim bitti şükür
Deniz59 mercanmeb benim kilommu bebeğim kilosumu bebeginse eğer doktora gittiğim zaman doktor söylemedi benimde o an aklıma gelmedi 37 de 3400 dü
mercanmeb Dcle0021 anam sen de son zamanlar a girmişsin ben ha gelir ha gelir diyordum o haftada baktım 38+3 e kadar hala bekliyorum geleceği de yok beklemeyi bıraktım 🤣 hala gelmiyor
mercanmeb mavi_kus artık tehlike geçti dedim o haftadan sonra doğarsa yaşar diye mutluydum şükürler olsun 🤗
Papatya27 mercanmeb valla canım sabahları oluyor bulantim ama agzimin hiç tadı yok içtiğim su bile zehir gibi sendemi böyleydin
mercanmeb Bebek9 en güzel zamanlar artık bir korku da yok içinde hareket ettiğinden için rahatlıyor her gün yaşıyor mu yaşamıyor mu korkuları bitiyor. O kıpırtı lar son haftalarda kemik batmalarına kadar gidiyor 🤣