NazAkyol06 Kızlar ilk haftalarınızda yatarken sağa sola döndükçe karın bölgenizde, kasığınızda ağrı oldu mu veya oluyor mu ?
nvn-mutlu NazAkyol06 ilk haftalarımda olmadı çok şükür ama 30 lara girdikten sonra biraz biraz bel ağrılarım başladı
Ahsen34 NazAkyol06 benımde olmuştu. Bir gün sol tarafım çok şiddetli agrıdı. Sonra gebelık kıstımın olduğunu ogrendım. Ama onemlı bırsey degılmıs. Sonra kaybolacak demıstı doktor
Ayku6138 NazAkyol06 36+5 im aşırı oluyor gece uyuyamıyorum artık ağlayacak dereceye geliyorum bide kasık ağrım oluyor çok zor Allahım kolaylık versin
aysegul0307 Benim 8. Haftadan beri ağrım var vajina kemiğim agrıyo kasıklarım şuan 22 haftalıgım gün geçtikçe artıyo benımki ikinci hamileliğim
aysegul0307 Muazom 1 ay öncesinde gitmiştim bi sorun yok demişti doktor şuan yurt dısındayım burda sürekli gidemiyoruz malesef
busra5501 NazAkyol06 canım ilk üç ay kas gerilmesi bağ gerilmesinden harekete bağlı kramp çok olur sonra geçer. 24 den beri vajina kasık ağrısı geri basladı ama bu basta ki ağrıdan biraz farklı sanırım doğurana kadar ağrıyor 😔 ani haraketler yapma dikkat et