2prens-annesii Elif_zumra Yaa gözünüz aydın 😍 Nasıl başladı doğumunuz sancıyla mı suyla mı anlatsanıza 🤗 Nasıl anladınız doğum olduğunu hangi aşamada gittiniz hastaneye dikişiniz var mı çok soru sordum dimi? 🤪
Elif_zumra 2prens-annesii dun gece nisanim gelmesiyle başladı canim dun geceden beri evde çektim sancimi saat 7 de artık dayanamadım geldiğimde 7 cm acıktı sonrada zaten doğdu cok sukur
Elif_zumra Fasulye24 cok yürüdüm dr um haftaya cuma cmrt izinliyim deyince dun ki kontrolümde cok panik oldum cok yürüdüm gece nisanimla birlikte sancim geldi bugünde aksama kadar sancı çektim evde Hast geldiğimde 7 cm açılmış sonra dr çağırdılar ve brbegim kucagimda❤❤
Babyandmom22 Ayy hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah🙏🏼😍 Ne gibi belirtilerin oldu biraz anlatsana benimde 4 günüm kaldı ama kızçem gelmek bilmiyor🙈
Elif_zumra Babyandmom22 Babyandmom22 cok tsk ederim bende gelmeyecek zannettim dun kontrolüm vardı dr haftaya cuma cumartesi izinliyim deyince cok panik oldum xok hareket et cik yürü ozaman dedi yürüye yürüye sonra gece niaanjm geldi dünde aksama kadar sancı çektim geldiğimde 7 cm acıktı Rabbım kimseyi o dar günde koymasin
AnneBebek0 Elif_zumra Ne kadar cok yürüdünüz😁 41+4 bekliyorum banada tüyo verirmisiniz. Bu arads allah anali babali büyütspn insallah darisi bizlere 🌸
2prens-annesii Elif_zumra çok şükür sen kurtuldun sıra bizde inşallah bizde kolayca kucağımıza alırız 🤲🏻
Bianneadayiii Elif_zumra erkekler uzun kalıyor kızlar erken gelebiliyor diyorlar da belli olmuyor gerçi :)
Elif_zumra AnneBebek0 günde 8000 10000 at dedi dr bende öyle yapmaya çalıştım normalde zaten 6000 kesin atiyordum