asliiyorgunn ilkgozagrimhavinim ay çok sevindim çok şükür rabbimee. O kadar dua ettim ki senin için çok mutluyum şu an çok şükür kucağında minik kızın canım benim rabbim sana bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun gözün aydın 🥰🥰🥰🧿🧿🧿
ilkgozagrimhavinim asliiyorgunn sağol canım yaaa allah razı olsun 😊🙏🏻 darısı başınaninşallah kuzum sağlıkla🤲🏻💗
MERVEANNEAsel Sbdbdbsh 39 da olucaktım ama doktor 38 de almaya karar verdi salı günü kontrolüm var bu hafta alınıcak allahın iziyle
Sbdbdbsh MERVEANNEAsel Maşallah benim doktorda alsa bu hafta alırdı ama 40 ta alicak Kilosu falan da güzel dün tırnak ucu kadar kan geldi söylesem mi bişi yapar mı ki
MERVEANNEAsel Sbdbdbsh kanamayı tabikide söyle neden bekliyorsun gebelikte kanama tehlikeli canım Allah korusun görünmekte fayda var
Hilal-95 ilkgozagrimhavinim yaaa 🙏🏻🙏🏻 Çok sevindim kuzum allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah küveze girmemesine çok ama çok sevindim çok korkuyodun darısı bize inşallah kuzum🥰🥰🥰🙏🏻🤲🏻
ilkgozagrimhavinim Hilal-95 evet canım yaaa Allah razı olsun teşekkür ederiz 😊🙏🏻 darısı başınıza inşallah tüm bekleyenlerin acısız sızısız sağlıkla😍🙏🏻
calikusu_03 ilkgozagrimhavinim Allah analı babalı büyütsün. Sezaryenden sonra ne zmaan bi şeyler yemeye başlanıyor
ilkgozagrimhavinim calikusu_03 amin inşallah🙏🏻 ben 4te ameliyattan çıktım akşam 9da su içmeme izin verdiler. 10da da bir kase çorba ve bi sürahi lohusa şerbeti geldi.
ilkgozagrimhavinim Merveee34 inşallah yavrum ya🙏🏻 iyiyiz çok şükür kuzum bi sıkıntımız yok hamd olsun😊
ilkgozagrimhavinim MERVEANNEAsel amin canım, allah razı olsun darısı başınıza inşallah🙏🏻 hiç korkma stres yapma bol bol dua et rabbim hakkıyla bilendir tevekkül et.
Fhatice ilkgozagrimhavinim Sağlıkla büyüsün inşAllah. Bende şuan 34. Haftamdayım benim bebeğimde 2 hafta geride ve doktorum bana da gelişmezse alırız dedi korkuyorum çok 😞