Gokce91 Salı doktor kontrolüm var muhtemelen 3750 civarı diyecek. Sizce sezeryan mı demeliyim, hiç kendime güvenim yok, kilolu Bebek doğurabilir miyim 😩
Dcle0021 Gokce91 benim 3.500 dedi gittiğimde en son korkuyorum bende sezeryan da olmak gelmiyor içimden ama korkmuyor da değilim açıkçası 🤦♀️
SeyranKor nvn-mutlu kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ve kaşar peynirini eksik etme. Ara öğünde süt muz biraz kuruyemiş. Kuzu eti tüket. Kefir bol bol iç
nvn-mutlu Gokce91 ohhh maşallah darısı başıma 🤣 Hem doğurursun canım bir sıkıntı yoksa kendini korkutma Allah’ın izniyle hiçbirşey olmaz ❤️
nvn-mutlu Gokce91 sağlık problemin yoksa bence en güzeli normal doğum daha önce doğum yapmadım ama etrafımdaki insanlardan biliyorum hem toparlanma sürecin daha hızlı oluyor hemde sezeryan zor gerçekten ablam doğum yapalı kaç sene oldu hala bile sezeryan yerleri sızlıyor
inci_bebek06 Zaten zor olan bebeğin başı ve omuzlarının çıkması kalan kısım kayıp çıkıyor çok kısa sürede öyle biliyorum ☺️Kafatası da kilo almayacağına göre bence normal düşünün
nvn-mutlu SeyranKor et oldum olalı pek yiyemiyorum ama diğerlerine dikkat etmeye çalışıyorum bol bol balık tüketiyorum bakalım kaç kilo olucak oğluş 🥰
Gokce91 nvn-mutlu evet benim de çevremde çok var ve çok zorlandılar. Ben hemen gelsin istiyorum kilosu daha artmadan😌 napsam acaba
nvn-mutlu Gokce91 kaç haftalıksın canım Hem tombik bebek ele avuca daha iyi gelir 🥰 ohhh etleri boğum boğum 🥰🥰🤣
Gamze0777 Ben ilk hamileliğinde normal doğum istiyordum bekledim de ama oğlum 4.300 olduğu için suyum gelse de kanala girmedi ve açılma olmadı. O sancının üzerine bir de sezeryan oldum. Doktorundan iyi bilgi al ona göre planla dogumu derim. Boş yere sanci çekme sen de benim gibi.
Gokce91 Gamze0777 maşallah, ben de 5 e yakın doğmuşum sezeryan, ondan da korkuyorum. Ama doktor normal kilolu diyor
nvn-mutlu Gokce91 ohhh maşallah ya ❤️🥰 Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ çok seviyorum tontik bebekleri ❤️❤️❤️❤️